Kamentrian Pariwisata Jamaika Ngleksanakake Program Pedagang Kerajinan Anyar

Jamaika Crafts - Gambar dening Luc Perron saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngumumake yen Kamentriane bakal ngetrapake Program Dhukungan Pembangunan Kapasitas Musim Wisata Musim Dingin khusus kanggo para pedagang kerajinan ing pulo kasebut. Dana Peningkatan Pariwisata (TEF) mimpin inisiatif kasebut, sing bakal menehi dana kanggo vendor kerajinan sing dilisensi kanggo mbantu dheweke nyiapake panyebaran turis sajrone Musim Wisata Musim Dingin, sing diwiwiti tanggal 15 Desember.

Print Friendly, PDF & Email

Bartlett lan tim pejabat penting saka Kementerian lan badan umum, kalebu TEF, miwiti keterlibatan lan konsultasi karo vendor kerajinan kanggo menehi sensitisasi babagan program kasebut, sajrone rapat karo perwakilan kerajinan, ing Ocho Rios dina iki ( 9 Desember 2021).

Sampeyan iki uga nandheske sing sadurunge rapat dina iki wakil saka Port Authority of Jamaika, Pariwisata Perusahaan Pengembangan Produk (TPDCo). Liburan ing Jamaika Limited (JAMVAC) lan entitas pariwisata liyane wis ketemu kanggo mriksa sistem pengiriman ing pelabuhan pelayaran kanggo mesthekake yen pasar kerajinan sing tundhuk karo COVID-19 lan sertifikasi TPDCo ing wilayah resort bisa entuk lalu lintas luwih akeh saka pengunjung pelayaran kanggo ngamanake penghasilan pariwisata sing dibutuhake.

"Pedagang kerajinan kita duwe peran sing penting banget ing rantai nilai pariwisata. Mula, amarga industri pariwisata saya mundhak maneh, kanthi data sing nuduhake manawa kita bakal mlebu pengunjung saka pasar utama kayata Amerika Utara lan Eropa, sawise blitz marketing utama anyar, kita pengin mesthekake yen dheweke wis siyap kanggo entuk keuntungan. , "ujare Menteri Bartlett.

"Mulane, aku seneng ngumumake yen kita bakal menehi pitulungan finansial marang 651 vendor kerajinan sing dilisensi ing saindenging pulo kanggo mbantu dheweke mbangun kapasitas kanggo nyukupi kebutuhan barang kerajinan sing saya tambah. Kita ngerti manawa industri kasebut ora aktif sajrone pirang-pirang taun amarga watesan COVID-19. Mula, kita ngerti manawa dana kasebut bakal mbantu dheweke bisa bangkit maneh," ujare.

Wiwit Agustus 2021, Jamaika wis nampa 16,237 penumpang kapal pesiar ing total 10 panggilan pelayaran sing beda, miturut Badan Wisatawan Jamaika. Rebound saka pelayaran wis akeh pengaruhe ing industri kerajinan, kanthi lelungan menyang pasar kalebu ing jadwal pelayaran.

"Baru wae, ana telung bus sing diisi pengunjung pelayaran menyang Pasar Kerajinan Ocho Rios, enem bus ing Pasar Kerajinan Nanas lan limang bus menyang Pasar Olde saka kapal Emerald Princess Cruise. Dadi, kita ngerti manawa bakal terus mlebu pelanggan kanggo para vendor kerajinan, kanthi pelayaran bali menyang kabeh pelabuhan utama ing saindenging pulo, "ujare Menteri.   

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar