Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Skema Pensiun Pekerja Pariwisata Jamaika Saiki Diwiwiti

(HM Ocean Eden Bay) Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett gesticulates nalika ngumumake tanggal 1 Januari 2022, tanggal wiwitan Skema Pensiun Pekerja Pariwisata. Dheweke ngomong ing Kamis, 9 Desember 2021, ing bukaan resmi hotel 444-suite Ocean Eden Bay cedhak Falmouth ing Trelawny. Ing sisih tengen ana Perdana Menteri, The Most Hon Andrew Holness, sing ngumumake hotel mbukak.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake manawa Skema Pensiun Tenaga Kerja Pariwisata sing diantisipasi bakal diluncurake tanggal 1 Januari 2022. Legislasi sing menehi efek kanggo skema kasebut disetujoni dening Parlemen udakara rong taun kepungkur, nanging implementasine ditundha kanthi wiwitan COVID-19. pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Bartlett ngumumake tanggal implementasine anyar wingi (9 Desember) ing bukaan resmi hotel 444-suite Ocean Eden Bay. Dheweke ujar manawa introduksi skema kasebut saiki bisa ditindakake amarga industri wis pulih, nambahake manawa keamanan para pekerja lan perlindungan sosial sing paling penting.

Pak Bartlett ujar manawa pemikiran ing mburi skema pensiun yaiku kanggo mesthekake yen:

"Para pekerja industri kita bisa duwe kesempatan kanggo ngarepake masa depan sing bakal ngamanake dheweke lan kulawargane."

"We are bali ing trek lan wis rampung aransemen karo manager dana Sagicor lan administrator dana Guardian Life. Tanggal 1 Januari udakara 350,000 buruh pariwisata bisa miwiti registrasi, kanggo masa depan finansial sing sehat lan ora kuwatir, "ujare.

Skema Pensiun Tenaga Pariwisata minangka rencana kontribusi sing didhukung dening undang-undang lan mbutuhake kontribusi wajib dening para pekerja lan majikan. Sadurunge pandhemen, sawetara sesi sensitisasi ditindakake karo para pekerja pariwisata ing saindenging pulo kanggo entuk umpan balik lan nerangake kepiye skema kasebut.

"Skema pensiun bakal mbutuhake kontribusi wajib dening buruh lan majikan. Iki kalebu kabeh buruh umur 18-59 taun ing sektor pariwisata, apa permanen, kontrak utawa wiraswasta. Tunjangan bakal dibayar nalika umur 65 taun utawa luwih. Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett mbatesi.

Dheweke nerangake yen wiwitane, kanggo 2022, kontribusi bakal dadi 3% saka gaji reged sing bakal dicocogake dening majikan, lan 5% sabanjure. Pemerintah Kab Jamaika bakal nyedhiyakake $ 1 milyar kanggo wiji dana.

"Fitur kunci saka skema pensiun iki yaiku ngidini para pekerja bisa pindhah ing industri kasebut, njupuk keuntungan, tanpa dihukum utawa kelangan sumbangan," ujare Menteri Bartlett.

#jamaika

#pegawe

#tukang wisata

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar