VIP Designation kanggo eTurboNews

Dr Peter Tarlow, WTN, Texas, USA

Ing jaman Pandemi: Sawetara alasan manawa industri Pariwisata gagal
Dr Peter Tarlow, presiden WTN
ditulis dening Juergen T Steinmetz


Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan pakar sing misuwur ing donya kanthi spesialisasi ing pengaruh kejahatan lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pembangunan ekonomi. Wiwit 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata kanthi masalah kayata keamanan lan keamanan lelungan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran. Tarlow entuk Ph.D. ing sosiologi saka Texas A&M University. Dheweke uga nduweni gelar ing sajarah, sastra Spanyol lan Ibrani, lan psikoterapi
Tarlow minangka pangadeg lan presiden Tourism & More Inc. (T&M). Dheweke dadi presiden kepungkur Texas Bab saka Asosiasi Riset Perjalanan lan Pariwisata (TTRA). Tarlow minangka anggota Dewan Editorial Internasional kanggo pariwisata akademik ing saindenging jagad.
Keamanan Pariwisata
Tarlow wis kerja karo pirang-pirang lembaga pemerintah AS kalebu Biro Reklamasi AS, Bea Cukai AS, FBI, Layanan Taman AS, Departemen Kehakiman, Biro Speaker Departemen Luar Negeri AS, Pusat Penyakit, polisi Mahkamah Agung AS. , lan Departemen Keamanan Tanah Air AS. Dheweke wis kerja karo lokasi ikonik AS kayata Patung Liberty, Balai Kemerdekaan Philadelphia lan Liberty Bell, Gedung Empire State, lengkungan St. Louis, lan Kantor Layanan Perlindungan Institusi Smithsonian ing Washington, DC. Ing taun 2018, pamrentah. saka Jamaika nunjuk dheweke dadi anggota Tim Audit Keamanan Pariwisata Nasional Jamaika. Ing taun 2019 Tarlow dadi kepala tim lan uga ditugasake kanggo ngembangake program keamanan pariwisata nasional. Uga ing 2019 Tarlow diangkat dadi ahli keamanan kanggo Dewan Pariwisata Afrika lan minangka penasihat unit polisi pariwisata anyar Mexico City. , New Jersey, South Carolina, South Dakota, Washington State lan Wyoming. Dheweke wis ngomongake rapat-rapat pemerintah AS skala gedhe kanggo agensi kayata:
Biro Reklamasi
Pusat Kontrol Penyakit Amerika Serikat
Layanan Taman Amerika Serikat,
Komite Olimpiade InternasionalIng panggung internasional dheweke wis ngomongake konferensi ing basa Inggris, Portugis, lan Spanyol:
Organisasi Negara Amerika (Santo Domingo, Republik Dominika, Panama City, Panama),
Asosiasi Hotel Amerika Latin (Quito Ecuador, San Salvador, El Salvador lan Puebla, Meksiko),
Asosiasi Kepala Polisi Karibia (Barbados),
Organisasi Internasional kanggo Keamanan lan Intelijen - IOSI ((Vancouver, Kanada),
Polisi Dipasang Royal Canadian, Ottawa
Asosiasi Hotel Prancis CNI-SYNHORCAT (Paris)
Kajaba iku, Tarlow minangka pamicara utama kanggo akeh kedutaan AS lan karo kementerian pariwisata manca ing saindenging jagad. Contone, ing peran minangka pakar keamanan pariwisata, dheweke wis kerja karo:
Vancouver's Justice Institute (2010 Olympic Games)
Departemen polisi negara bagian Rio de Janeiro (Game Piala Dunia 2014)
Polisi Dipasang Royal Canadian,
Organisasi Pariwisata Dunia (WTO),
Otoritas Terusan Panama,
Pasukan polisi ing Aruba, Bolivia, Brasil, Curaçao, Kolombia, Kroasia, Republik Dominika, Meksiko, Serbia, lan Trinidad & Tobago
Tim Keamanan Pariwisata Nasional: Jamaika
Pelatihan Profesional Pariwisata
Tarlow ngajari lan nglatih profesional pariwisata lan personel keamanan ing pirang-pirang basa babagan macem-macem tren saiki lan mangsa ngarep ing industri pariwisata, pangembangan ekonomi pariwisata deso, industri game, masalah kejahatan lan terorisme, peran departemen polisi ing pembangunan ekonomi kutha. , lan perdagangan internasional. Sawetara topik liyane sing diomongake yaiku: sosiologi terorisme, pengaruhe marang keamanan pariwisata lan manajemen risiko, peran pamarentah AS ing pemulihan pasca terorisme, lan kepiye komunitas lan bisnis kudu ngadhepi owah-owahan paradigma utama ing cara sing ditindakake. bisnis.
Pengalaman kerja liyane
Ing 2013 Kanselir sistem Texas A&M dijenengi Utusan Khusus. Ing 2015 Fakultas Kedokteran Universitas Texas A&M njaluk Tarlow supaya "nerjemahake" katrampilan pariwisata dadi kursus praktis kanggo dokter anyar. Dadi dheweke ngajar kursus layanan pelanggan, pamikiran kreatif lan etika medis ing sekolah medis Texas A&M
Ing 2016, perusahaan teknik internasional Gannet-Fleming nunjuk Tarlow minangka Pakar Keamanan lan Keamanan Senior. Ing 2016, Gubernur Gregg Abbot saka Texas menehi jeneng Tarlow minangka Ketua Komisi Holocaust lan Genocide Texas. Tarlow rampung minangka ketua ing 2019.
Tarlow nganakake konferensi keamanan pariwisata ing saindenging jagad, kalebu Konferensi Keamanan Pariwisata Internasional ing Las Vegas. Dheweke uga wis kerja bareng utawa main peran kritis ing organisasi konferensi ing St. Kitts, Charleston (South Carolina), Bogota, Kolombia, Panama City, Kroasia, lan Curaçao.
Publikasi lan Saksi Ahli
Tarlow nerbitake sacara ekstensif ing wilayah kasebut lan nulis akeh laporan profesional kanggo lembaga pemerintah AS lan bisnis ing saindenging jagad. Dheweke dijaluk dadi saksi ahli ing pengadilan ing saindenging Amerika Serikat babagan masalah keamanan lan keamanan pariwisata, lan masalah manajemen risiko.
Minangka penulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow wis ngarang akeh buku lan artikel ilmiah lan uga dadi penulis sing nyumbang akeh buku babagan keamanan pariwisata. Artikel ilmiah dheweke wis muncul ing publikasi kayata: The Futurist, The Journal of Travel Research and Security Management. Tarlow wis nulis artikel babagan topik kayata:
• Kadurjanan lan terorisme,
• Keamanan Cruise,
• Wisata peteng,
• pembangunan ekonomi liwat pariwisata,
• Etika Pariwisata.
Tarlow nyerat lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tourism Tidbits. Ewonan profesional pariwisata lan lelungan ing saindenging jagad maca Tourism Tidbits ing edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.
Antarane pirang-pirang buku sing wis ditulis utawa ditulis dening Tarlow yaiku:
Manajemen Risiko lan Keamanan Acara (2002).
Twenty Years of Tourism Tidbits: The Book (2011)
Abordagem Multidisciplinar dos Cruzeiros Turísticos (2014, ing basa Portugis)
Keamanan Pariwisata: Strategi kanggo Ngatur Resiko lan Keamanan Perjalanan sing Efektif (2014)
A Segurança: Um desafío para os setores de lazer, viagens e turismo, 2016 diterbitake (ing basa Portugis) lan diterbitake maneh ing basa Inggris minangka Cruise Security (2016)
Gazing at Death: Pariwisata lan Wisata Gelap (2107)
Keamanan Perjalanan Olahraga (2017)
Rekonstruksi Pribadi: Kursus Psikologis, Spiritual, Keuangan, lan Hukum ing Seni Nyegah Krisis Pribadi lan Mbalekake saka Wong-wong mau. (2018)
Layanan Polisi lan Perlindungan Berorientasi Pariwisata (2019)
Tarlow wis muncul ing program televisi nasional kayata Dateline: NBC lan ing CNBC lan dadi tamu biasa ing stasiun radio ing saindhenging AS. Dheweke dadi panampa penghargaan sipil paling dhuwur saka Kepala Polisi Internasional minangka pengakuan kanggo pakaryane ing keamanan pariwisata.
Ing ngisor iki ana pilihan program sing Tarlow wis muncul ing saindenging jagad lan ing pirang-pirang basa:
Ing basa Inggris:
https://www.youtube.com/watch?v=WAF1rkqKv6M
https://www.youtube.com/watch?v=MKQG-WliKCo
https://www.youtube.com/watch?v=U5EWAjnIVnU
https://www.youtube.com/watch?v=Od8s_79Ie28
Ing Papiamento
https://www.youtube.com/watch?v=_1Sid-UReZU
Ing basa Portugis
https://www.youtube.com/watch?v=xMDEanF4roM
Ing Spanyol:

https://m.youtube.com/watch?v=DIVZ95HbLWk&t=17s
https://www.youtube.com/watch?v=nRLt0K1mZsQ
https://www.youtube.com/watch?v=kObr82OUXyE
https://www.youtube.com/watch?v=mjJLXOtt270
https://www.youtube.com/watch?v=GJIwsbcQyWs
Kuliah universitas
Tarlow kuliah babagan masalah keamanan, masalah keamanan urip, lan manajemen risiko acara ing universitas ing saindenging jagad. Universitas kasebut kalebu institusi ing Amerika Serikat, Amerika Latin, Eropa, Kapuloan Pasifik, lan Timur Tengah.

Gagasan kreatif lan ngembangake pamikiran sing ora ana ing kothak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar