VIP Designation kanggo eTurboNews

Vijay Poonoosamy, WTN Aviation Group, Singapore

VJ
VJ
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Vijay Poonoosamy minangka Anggota Kehormatan Organisasi Angkutan Udara Hermes, Anggota Non-Eksekutif Dewan Veling Group, lan anggota Dewan Penasihat Forum Pariwisata Dunia Lucerne lan Komite Pengarah Paritas Gender Forum Ekonomi Dunia.

Vijay minangka pengacara (Middle Temple) kanthi gelar hukum saka Universitas Nottingham, gelar Master ing Hukum Internasional saka London School of Economics and Political Science (kanthi spesialisasi ing Hukum Udara & Angkasa), Diploma Pascasarjana ing Udara & Space Law saka London Institute of World Affairs lan Certificate in Company Direction saka Institut Direksi ing Selandia Baru. Vijay diberkahi karo bojo sing ndhukung lan loro putri sing apik banget.

Vijay minangka Direktur Ngatur Air Mauritius, Penasihat Khusus (Penerbangan Sipil Internasional) lan Anggota Grup Konsultatif Umum/Swasta ing Kantor Perdana Menteri Mauritius, Ketua Eksekutif Bandara Mauritius, Wakil Presiden Urusan Internasional Etihad Aviation Grup lan Penasihat Senior, Urusan Penerbangan Sipil Internasional, Misi UAE menyang ICAO. Dheweke uga dadi Ketua Konferensi Transportasi Udara ICAO Worldwide kaping 4, Grup Khusus ICAO ing Konvensi Warsawa sing ngatur Transportasi Udara Internasional, Komite Transportasi Udara Komisi Penerbangan Sipil Afrika, Komite Urusan Industri IATA, Dewan Penasihat Hukum IATA, lan Tugas IATA. Angkatan ing Masalah Penerbangan Internasional. Vijay minangka anggota Dewan Mobilitas Masa Depan Global Forum Ekonomi Dunia, Lingkaran Penasihat Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia, Panel Penasihat Rute Dunia, Dewan Direksi Asosiasi Perjalanan AS, lan Dewan Gubernur International Aviation Club of Washington, DC.

Vijay dadi Moderator ing ICAO's ICAN Symposia of 2009, 2010, 2011, and 2014, the 2012 ICAO Air Transport Symposium, the 2013 ICAO Pre-Air Transport Conference Symposium, the 2015 ICAO Meeting of Air transport sustainable development. Pelatihan Penerbangan ICAO 2016 lan Simposium Global TRAINAIR PLUS, Seminar Regional Program Identifikasi Pelancong (TRIP) ICAO 2017 lan Simposium lan Pameran TRIP Global ICAO 2018. Dheweke dadi Moderator Meja Bundar CEO ing 50th AFRAA Annual General Assembly and Summit and the Joint Industry Group for Africa Aeropolitical Forum in 2018 lan Moderator ing AFRAA's 8th Aviation Stakeholders Convention ing 13 Mei 2019. Dheweke uga bakal dadi Moderator saka rong sesi interaktif perdana ing Simposium lan Pameran TRIP Global ICAO Juni 2019 ing Markas ICAO ing Montreal.

Pengalaman luwih saka 30 taun Vijay ing sektor penerbangan ndadekake dheweke bisa mbangun hubungan sing kuat karo ICAO lan kabeh pemangku kepentingan, kalebu karo UNWTO lan panguwasa pariwisata nasional lan regional, lan nggabungake kemampuan lan reputasi kanggo mbangun konsensus sing progresif.

Aku pracaya lan ningkataké nilai multiplier saka penerbangan sipil internasional kanggo kutha, provinsi, negara, wilayah, lan donya.
Aku uga pracaya lan promosi kontribusi pariwisata kanggo pembangunan sosial-ekonomi nasional lan regional, kalebu proyek.
Industri penerbangan lan pariwisata saling gumantung. Kanthi akeh pakaryan sing ilang, penghasilan saya mudhun, keprihatinan kesehatan lan pengaruh psikologis, larangan lelungan, lan industri penerbangan sing nggegirisi, kebangkitan pariwisata ora bakal kedadeyan. Lan iki bakal duwe pengaruh negatif liyane ing industri maskapai sing lara.
Mula wektune lan butuh #rebuildingtravel

[email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar