VIP Designation kanggo eTurboNews

Dr. Walter Mzembi, Zimbabwe- Afrika Kidul

Mzembi
Mzembi
ditulis dening editor

Menjabat minangka Menteri Pariwisata lan Luar Negeri kanggo Republik Zimbabwe suwene dasawarsa nganti Nov 2017.

Dadi Calon Uni Afrika kanggo pemilihan UNWTO SG lan mantan Ketua Komisi Afrika lan Anggota Dewan Eksekutif kanggo rong istilah.

Saiki, Konsultan Global lan uga njabat ing Dewan Pariwisata Afrika minangka anggota Dewan Eksekutif lan Ketua Manajemen Keamanan, Keamanan, lan Krisis.

Jaringan Global ing jagad maya sing diganggu dening Covid 19 minangka solusi sing lestari kanggo komunikasi lan normal anyar ing diplomasi transaksional.

[email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar

4 Komentar