Halim Ali, Dhaka, Bangladesh

Ali Hakim, Bangladesh
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Halim Ali asal saka Dhaka, Bangladesh

Dheweke wis kerja ing Industri Perjalanan lan Pariwisata luwih saka 50 taun.

Dheweke dadi pionir ing pangembangan Pariwisata Bangladesh lan nampa pirang-pirang penghargaan nasional lan internasional kanggo kontribusi kanggo nggawa Pariwisata Bangladesh menyang jagad iki.

Halim Ali dadi anggota dewan ing pirang-pirang organisasi lelungan lan pariwisata ing Bangladesh lan luar negeri.

Dheweke saiki dadi kepala Bangladesh International Hotel Association lan anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia

Halim uga diterbitake publikasi Warta Pariwisata, sing didegake 35 taun kepungkur.

hakimintraco@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar