Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Kuliner budaya Hiburan Warta Breaking Prancis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Industri mewah nganyari lan mbangun maneh ing ILTM 2021

Industri mewah nganyari lan mbangun maneh ing ILTM 2021
Industri mewah nganyari lan mbangun maneh ing ILTM 2021
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi pancegahan safety tingkat dhuwur, acara kasebut minangka reuni urip sing sukses kanggo para profesional industri saka sak ndonya, uga minangka katalis kanggo sambungan bisnis anyar ing lelungan mewah.

Print Friendly, PDF & Email

Iki minangka minggu (6 - 9 Desember) nalika ILTM, portofolio acara perjalanan mewah terkemuka ing donya ngrayakake edisi kaping 20 ILTM Cannes.

Acara unggulan global kanggo ILTM Portofolio nglumpukake profesional perjalanan mewah saka 73 negara kanthi luwih saka 1300 pemasok perjalanan mewah saka saindenging jagad sajrone rapat rapat siji-kanggo-siji seminggu - luwih saka 50,000 total - uga program acara jaringan sing ekstensif. Kanthi pancegahan safety tingkat dhuwur, acara kasebut minangka reuni urip sing sukses kanggo para profesional industri saka sak ndonya, uga minangka katalis kanggo sambungan bisnis anyar ing lelungan mewah.

ILTM Direktur Portofolio Alison Gilmore menehi komentar babagan sukses acara minggu kasebut:
"Kita bangga banget karo peran kasebut ILTM 2021 wis diputer ing menehi industri travel kemewahan global acara urip supaya banget needed. Katresnan lelungan isih nyata kaya sadurunge - akeh reuni, akeh perkenalan lan akeh hubungan manungsa sing nyata kanthi emosi.

liwat 1300 lelungan mewah merek, pengalaman, tujuan, lan supplier sante minggu mbangun lan nganyari sambungan karo planners travel internasional, kurator lan agensi sepisan maneh, njupuk kauntungan lengkap saka wis dijadwal, siji-kanggo-siji janjian. ILTM ndadekke bebarengan ombone lengkap saka lelungan mewah pengalaman saka mutiara didhelikake kanggo merek paling misuwur lan mapan ing industri - katalis kanggo profesional lan merek kanggo mbentuk lan gawe anyar sesambetan maringi hadiah lan nemokake kesempatan bisnis anyar.

Jack Ezon, Pendhiri Embark Beyond mimpin pujian: "Iki wis dadi ILTM sing paling pengaruh wiwit digawe - dorongan nyata kanggo kabeh industri supaya maju lan maju bebarengan menyang sukses terus."

Haisley Smith saka InterNova Travel Group uga menehi komentar: "Minggu iki ing ILTM ngidini kita bisa nyambung maneh karo jagad iki - saben janjian, nedha awan lan nedha bengi wis ditetepake kanthi rasa seneng sing murni dadi kudos gedhe kanggo ILTM kanggo perencanaan lan logistik. mesthekake yen kabeh wong rumangsa aman lan aman ing saindenging jagad."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar