Industri mewah nganyari lan mbangun maneh ing ILTM 2021

Industri mewah nganyari lan mbangun maneh ing ILTM 2021
Industri mewah nganyari lan mbangun maneh ing ILTM 2021

Lan Yvan Vermeesch, Owner & Managing Director ing XO Private nambahake "Ora ana pertunjukan liyane sing nawakake springboard sing luwih apik ing musim sabanjure!"

Loic Fresard saka Lily of the Valley, retret kesehatan ing bukit St. Tropez ing Prancis ngandika:

"ILTM taun iki wis ditemtokake kanthi positif - para panuku lan panyedhiya seneng banget bisa ketemu maneh. Industri kita maju lan masa depan cerah - ILTM wis nggawa paling ora siji pesenan tuku kanggo taun ngarep. 90% saka para panuku sing wis ditemoni duwe kesehatan ing ndhuwur agenda lan cocog kanggo kita.

Billy Gammon saka Sports Travel Group sing ngatur lan menehi akses menyang pengalaman olahraga eksklusif menehi komentar: "Nganakake rapat-rapat adhep-adhepan maneh penting kanggo mbantu kita ngembangake hubungan anyar lan ndeleng klien sing wis ana maneh. Rapat-rapat kita wis apik banget, uga obrolan dadakan ing stand kita karo para panuku kualitas luar biasa sing kasengsem ing kegiatan olahraga lan rekreasi sing dhuwur.

Ampora Palacín Colldecarrera saka Casa Fuster - butik ing tengah Barcelona - uga ngandika: "Sawise rong taun suwene, iki trip internasional pisanan kanggo ndeleng supplier kita, kolega lan kanca saka sak donya maneh. Kita wis ngelingi kabutuhan klien kita ganti lan kabeh wong pancen antusias kanggo bali menyang dalan. Aku seneng bisa kenal maneh karo wong-wong industri kita, lelungan mewah mesthi bakal dadi babagan wong lan atine.

Sigurjóna Sverrisdóttir, Managing Director, Iceland Luxury nyimpulake: "Kita seneng banget karo antusiasme sing ditampa kanggo tujuan saka para panuku. We are looking nerusake kanggo sing kita yakin bakal teka saka acara iki, iki minangka tandha positif kanggo masa depan industri kita.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan