Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah News Pakistan Breaking News wong Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan

Jeblugan bangunan mateni 10 wong, cilaka 12 ing Pakistan

Jeblugan bangunan mateni 10 wong, cilaka 12 ing Pakistan
Jeblugan bangunan mateni 10 wong, cilaka 12 ing Pakistan
ditulis dening Harry Johnson

Bangunan kasebut sebagian ambruk amarga bledosan, lan sawetara wong dikuwatirake bakal kepepet ing reruntuhan.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut polisi Karachi, bledosan dina iki ing bangunan loro-crita ing PakistanKutha plabuhan sisih kidul ngaku nyawa 10 wong, dene 12 wong cilaka. Umume wong sing tatu ana ing kahanan kritis sawise tatu parah ing kedadeyan kasebut.

Sepuluh mayat lan 12 wong sing tatu saiki wis didaftar ing cathetan rumah sakit, Muhammad Sabir Memon, kepala pejabat operasi PakistanInstitut Trauma Shaheed Mohtarma Benazir Bhutto sing kabeh korban wis dipindhah, ujare.

Ing pratelan, ing Karachi polisi ngandika sing bledosan amarga kebocoran gas ing bangunan sing ngemot bank pribadi lan sawetara kantor liyane.

Bangunan kasebut sebagian ambruk amarga bledosan, lan sawetara wong dikuwatirake bakal kepepet ing reruntuhan.

Tim penyelamat wis njaluk mesin abot kanggo mbusak lebu kanggo nemokake wong sing kepepet.

Karachi iku ibukutha provinsi Sindh. Kepala Menteri Sindh Syed Murad Ali Shah nyatakake rasa sedhih babagan kedadeyan kasebut lan mrentah polisi kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut kanthi nimbang kemungkinan terorisme.

Tim pembuwang bom wis teka ing lokasi kanggo diselidiki luwih lanjut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar