Andrew J Wood, Presiden SKAL Asia

Andrew Wood
Andrew J Wood, President SKAL ASIA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Andrew J Wood lair ing Yorkshire Inggris, dheweke minangka mantan hotelier, Skalleague, lan panulis perjalanan.

Andrew duwe pengalaman keramahan lan lelungan sajrone 48 taun.

Sinau ing Batley Grammar School lan lulusan hotel saka Universitas Napier, Edinburgh. Andrew miwiti karir ing London, makarya ing macem-macem hotel.

Posting pisanan ing jaban rangkah yaiku karo Hilton International, ing Paris, lan banjur teka ing Asia ing taun 1991 ing Bangkok kanthi diangkat dadi Direktur Pemasaran ing Hotel Shangri-La lan wiwit saiki tetep ana ing Thailand.

Andrew uga wis kerja karo Royal Garden Resort Group saiki Anantara (Wakil Presiden) lan Landmark Group Hotel (Wakil Presiden ). Pungkasan, dheweke wis dadi General Manager ing Royal Cliff Group of Hotels in Pattaya lan Chaophya Park Hotel Bangkok & Resorts.

Anggota dewan kepungkur lan Direktur Skål International (SI), mantan Présidhèn Nasional karo SI Thailand, lan Présidhèn Klub Bangkok kaping pindho.

Andrew saiki dadi Présidhèn Skål Asia. Ing taun 2019, Andrew dianugerahi penghargaan paling dhuwur saka SKÅL minangka penghargaan Anggota D'Honneur. Dheweke dadi dosen tamu reguler ing macem-macem Universitas ing Asia.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar