Ratu mbatalake lelungan liburan amarga lonjakan COVID-19 anyar ing Inggris

Ratu mbatalake lelungan liburan amarga lonjakan COVID-19 anyar ing Inggris
Ratu mbatalake lelungan liburan amarga lonjakan COVID-19 anyar ing Inggris

Buckingham Palace dina iki dikonfirmasi sing Ratu Elizabeth II mbatalake kumpul kulawarga kraton tradisional ing Sandringham ing Norfolk lan bakal tetep ing Windsor Castle kanggo preian Natal.

miturut Buckingham Palace Asisten, keputusan ratu kasebut minangka "pribadi" lan minangka "pendekatan pancegahan," sing ditindakake ing tengah-tengah jumlah kasus COVID-19 sing anyar. Inggris.

Anggota kulawarga kraton bakal gabung karo ratu ing Windsor, ing ngendi raja umur 95 taun wis ngentekake akeh pandemi, sajrone preian. Ratu sadurunge mbatalake nedha awan liburan karo kulawargane amarga ngati-ati babagan pandemi koronavirus lan galur Omicron saka virus COVID-19. 

"Kabeh pedoman sing cocog bakal ditindakake" kanggo pengunjung potensial ratu sajrone Natal, para ajudan kraton ditambahake.

The UK ngumumake luwih saka 90,000 kasus COVID-19 anyar dina iki, kanthi rong telung dina sadurunge uga mundhak 90,000. 

Baginda uga manggon ing Windsor taun kepungkur amarga pandemi COVID-19. Iki bakal dadi Natal pertama tanpa bojone, Pangeran Philip, sing tilar donya awal taun iki.

Kulawarga kerajaan Inggris kanthi tradisional ngrayakake Natal kanthi mlaku saka kebon Sandringham menyang gereja sing cedhak kanggo layanan liburan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan