Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Serangan Bawah Tanah London anyar bisa dadi sing paling dawa ing sejarah

Serangan Bawah Tanah London anyar bisa dadi sing paling dawa ing sejarah Tube
Serangan Bawah Tanah London anyar bisa dadi sing paling dawa ing sejarah Tube
ditulis dening Harry Johnson

Akeh pemogokan buruh Tube anyar sing wis nyebabake gangguan serius kanggo ewonan warga London.

Print Friendly, PDF & Email

Uni Nasional Rail, Maritime and Transport Workers (RMT) Inggris ngumumake rencana kasebut Tube walkouts Staff saben akhir minggu nganti panas taun sabanjuré, amarga sawijining anggota tetep mboten remen karo noto wengi-shift sing padha aran ora 'kulawarga-loropaken.'

"Tube serikat pekerja RMT dina iki ngonfirmasi aksi mogok saben akhir minggu ing Night Tube wiwit wiwitan taun anyar nganti Juni ing perang sing terus-terusan kanggo nyegah nyuwek pengaturan kepegawaian sing bakal ngrusak keseimbangan kerja-urip pembalap, "ujare serikat pekerja. .

RMT duwe 83,000 anggota saka luwih saka 150 perusahaan sektor transportasi ing Inggris.

Tumindak kasebut bakal ditindakake dening anggota RMT sing nggarap Central lan Victoria Lines ana lan Setu bengi, wiwit tanggal 7 Januari, jam 8.30 nganti jam 8 esuk.

"Kesatuan kasebut wis jelas manawa mandat kasebut ngluwihi garis liyane lan bakal nimbang nggedhekake tumindak kasebut yen LU gagal nanggapi," ujare RMT.

Akeh anyar Tube buruh serangan wis nyebabake gangguan abot kanggo ewu wong London. Tumindak protes kasebut sawise RMT, lan panguwasa Underground gagal nggayuh persetujuan babagan pengaturan kerja sawise layanan Night Tube dibukak maneh ing wulan kepungkur.

"RMT wis bola-bali ngusulake usulan-usulan netral biaya sing bakal ndandani karusakan sing diluncurake kanthi mbusak 200 kiriman pembalap lan sing bakal ndhudhuk LU saka kekacoan iki. Dheweke ora nggatekake kita, lan pendekatan kasebut bakal duwe akibat sing abot kanggo wong London ing taun anyar, "ujare Sekretaris Jenderal RMT Mick Lynch.

TFL durung nanggapi woro-woro kasebut. Sadurunge, ngandika sing pembalap Tube wis nampa rosters anyar bali ing Agustus lan pranata kalebu sawetara jaminan kanggo Staff, kalebu njamin sing ora bakal kelangan proyek. Ing babagan masalah utama, perusahaan ujar manawa driver Tube kudu kerja mung patang bengi setaun lan mulane tumindak mogok "ora perlu."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar