Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Hiburan Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Spike ing rumah sakit ing Inggris nyalahake hobi kunci anyar

Spike ing rumah sakit ing Inggris nyalahake hobi kunci anyar
Spike ing rumah sakit ing Inggris nyalahake hobi kunci anyar
ditulis dening Harry Johnson

DIY, ngolah kebon, ciloko sing gegandhengan karo pet, lan kedadeyan ing papan dolanan kabeh nyumbang kanggo nambah panjaluk perawatan rumah sakit ing Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut data paling anyar, ewu UK warga mbutuhake perawatan rumah sakit sajrone kunci COVID-19 sawise njupuk hiburan anyar amarga kepeksa tetep ing omah amarga larangan sing didorong pandemi.

DIY, ngolah kebon, ciloko sing gegandhengan karo pet, lan kedadeyan ing papan dolanan kabeh nyebabake tambah akeh permintaan kanggo perawatan rumah sakit, amarga popularitas kegiatan sing saya mundhak kadhangkala nyebabake akibat sing ora dikarepake, NHS Data digital 2020-21 nuduhake.

NHS Digital nemokake luwih saka 5,600 wong Inggris sing mbutuhake perawatan sawise kedadeyan kanthi alat tangan sing didhukung. Luwih saka 2,700 menyang rumah sakit sawise kacilakan karo piranti liyane, kayata palu utawa gergaji. Luwih saka 5,300 wong sing tatu amarga kedadeyan ing papan dolanan, dene 962 wong lara sawise tiba saka wit-witan.

Lockdowns nyebabake boom pet, kanthi luwih saka 3 yuta rumah tangga ing UK tuku pet wiwit wiwitan pandemi. Nanging, dheweke uga ninggalake wong sing mbutuhake perawatan medis, amarga 7,386 wong menyang rumah sakit ing Inggris sawise digigit utawa disabet asu, 60 diobati amarga ciloko saka laba-laba beracun, lan 47 dicokot tikus.

Ombenan panas, panganan, lemak, lan lenga nyebabake 2,243 wong sing mbutuhake perawatan medis sawise nandhang ciloko sing ana gandhengane karo masak. Malah sunbathing sajrone cuaca sing cerah ing kunci pertama nyebabake sawetara masalah, nyebabake 153 ing rumah sakit amarga sunburn.

Data sing diklumpukake dening NHS Digital mung nyakup individu sing dirawat ing rumah sakit, kanthi layanan medis sing luwih akeh cedera ing departemen darurat lan operasi dokter lokal.

Nalika kegiatan lockdown ninggalake ewonan wong Inggris tatu, jumlah kacilakan lan ciloko luwih murah tinimbang ing taun-taun sadurunge, amarga wong tetep ing omah.

"Ing entri wong liyo ing database ana sawetara tren kuwatir sing bisa nyorot tantangan kacilakan sing diadhepi. Kacilakan bisa dicegah, "ujare Royal Society for the Prevention of Accidents.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar