Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Tanzania Mirsani Tren Positif ing Lelungan lan Pariwisata Taun Iki

Kawah Ngorongoro ing Tanzania - Gambar duweni Wayne Hartmann saka Pixabay

Ngandharake kepuasan karo tren pariwisata, Presiden Tanzania Samia Suluhu Hassan ujar ing pidato pungkasan taun yen industri pariwisata wis nuduhake tren positif ing pemulihan saka kemerosotan global.

Print Friendly, PDF & Email

Dheweke ujar manawa ing Desember, taun 2021 sing wis rampung, Tanzania wis ndhaptar 1.4 yuta turis ing pungkasan taun, mundhak saka 620,867 turis sing didaftar ing taun sadurunge.

Pariwisata kena banget dampak saka pandemi COVID-19 nalika pasar sumber wisata utama lan utama ing Eropa lan Amerika Serikat ngetrapake larangan lan kunci lelungan ing taun 2020. Tanzania ora nutup tapel watese, utawa ngunci institusi lan larangan lelungan kajaba njupuk langkah-langkah kesehatan sing ketat, sing kabeh mbantu narik kawigaten wong manca. turis.

Kampanye kanggo mbabarake pariwisata Tanzania ing saindenging jagad, presiden Tanzanian mimpin nyiapake film dokumenter utama sing nggambarake situs utama lan papan wisata sing menarik ing Tanzania. Dokumenter kasebut bakal diluncurake ing Amerika Serikat ing wulan April taun iki sawise rampung, kanthi target pasar lan nampilake situs wisata Tanzania ing saindenging jagad.

Presiden Samia ujar manawa dokumenter Royal Tour bakal nampilake macem-macem pariwisata, investasi, seni, lan atraksi budaya sing kasedhiya lan katon ing Tanzania, sing nyenengake para pemain kunci ing industri pariwisata lan perhotelan.

Film dokumenter Royal Tour bakal nyorot Pulo wisata Zanzibar lan situs warisane uga kutha sajarah Bagamoyo ing pesisir Samudra Hindia.

Kutha wisata sajarah Bagamoyo dumunung 75 kilometer saka Dar es Salaam, ibukutha komersial Tanzania. Tilas kutha perdagangan budak, Bagamoyo minangka titik mlebu pisanan kanggo misionaris Kristen saka Eropa udakara 150 taun kepungkur, nggawe kutha sejarah cilik iki dadi lawang iman Kristen ing Afrika Wétan lan Afrika Tengah. Dikembangake kanthi hotel lan pondokan wisata modern, Bagamoyo saiki dadi swarga liburan sing tuwuh kanthi cepet ing pesisir Samudra Hindia sawise Zanzibar, Malindi, lan Lamu.

Trailer resmi kanggo dokumenter sing dibintangi Presiden Tanzania Samia Suluhu Hassan ditayangake seminggu kepungkur sadurunge pungkasan taun 2021, nampilake macem-macem atraksi. Dokumenter kasebut nuduhake Presiden sing dadi protagonis nganggo busana safari sing njupuk pamirsa ing safari menyang sawetara situs sing menarik ing Tanzania.

Presiden Samia muncul ing trailer nalika dheweke menyang Bagamoyo minangka bagean saka syuting Royal Tour, diiringi kru film internasional. Rekaman dokumenter kasebut diwiwiti tanggal 28 Agustus 2021, ing Zanzibar ing ngendi Presiden wis ngunjungi kunjungan resmi.

"Potensi investor bakal bisa ndeleng kepiye Tanzania pancen kaya, wilayah investasi, lan macem-macem situs sing menarik," ujare Samia.

Saliyané Zanzibar lan Bagamoyo ing pesisir wétan Samudra Hindia, Présidhèn ngunjungi sikil Gunung Kilimanjaro, taman satwa utama ing Tanzania sisih lor, lan situs warisan budaya.

#tanzania

#tanzaniatravel

#wisatatanzania

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar