Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Quebec: Ora ana maneh minuman keras lan obat bius kanggo sing ora divaksinasi

Quebec: Ora ana maneh minuman keras lan obat bius kanggo ora divaksinasi
Quebec: Ora ana maneh minuman keras lan obat bius kanggo ora divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Warga Quebec Kanada kudu menehi bukti vaksinasi COVID-19 kanggo ngakses toko omben-omben lan toko mariyuana.

Print Friendly, PDF & Email

Ketoke, administrasi siji provinsi Kanada samesthine bakal ngumumake mengko minggu iki, manawa bukti vaksinasi COVID-19 saiki bakal dibutuhake ing kabeh toko omben-omben lan toko ganja.

Quebec Perdhana Mentri Francois LegaultPamrentah ngarep-arep supaya ngilangi warga sing ora divaksinasi saka minuman keras lan mariyuana bisa uga meksa paling ora sawetara wong supaya divaksinasi nglawan koronavirus.

Miturut laporan paling anyar, rincian cilik saka mandat paling anyar, kayata mbutuhake paspor vaksinasi COVID-19 ing lawang mlebu utawa kasir, isih disetrika.

Bukti vaksinasi wis dibutuhake ing Quebec ing papan sing ora pati penting kaya restoran, bioskop, bar, lan kasino. Ing aturan anyar, warga sing ora divaksinasi isih bisa ngakses toko serbaguna, sing adol bir lan anggur, nanging sejatine dilarang tuku omben-omben keras kanthi sah.

Pamindhahan kasebut diduga ana ing tengah-tengah tekanan umum kanggo ngencengi larangan kanggo Quebeckers sing recalcitrant sing ora gelem njupuk tembakan COVID-19. Legault dilaporake takon pejabat kesehatan masarakat babagan jinis bisnis liyane sing bisa dipeksa mbutuhake paspor vaksin, lan dheweke ngandhani wartawan, "Aku ngerti manawa ana nesu" marang warga sing ora divaksinasi.

Saklawasé 85% kabeh Quebec warga wis nampa paling ora siji dosis vaksinasi, salah siji saka tarif paling dhuwur ing donya, nanging ora mandheg nyebarake COVID-19. Provinsi kasebut ndeleng rata-rata udakara 15,000 infeksi anyar saben dina sajrone minggu kepungkur. Kasus anyar rata-rata kurang saka 700 saben dina sadurunge varian Omicron saka COVID-19 muncul ing pungkasan November.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • LOL cah premier tenan iku wong kapitunan sedih. LCBO kurang saka jam adoh lan wis prices luwih.