Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Fiji Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News Pariwisata News Wire Plancongan

Jean-Michel Cousteau Resort Fiji Nawakake Liburan kulawarga sing ora ana tandhingane

Gambar duweni saka fijiresort.com
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kanthi kulawarga sing pengin kumpul maneh lan nikmati pengalaman sing dienggo bareng, Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji, tujuan kemewahan eco-petualangan utama ing Pasifik Kidul, nawakake macem-macem pengalaman sing cocog kanggo lelungan multigenerasi.

Print Friendly, PDF & Email

Premier Eco-Luxury Resort ing Pasifik Kidul Nawakake Aktivitas lan Pengalaman Siji-sijine kanggo Kabeh

Dumunung ing papan tropis sing eksklusif lan subur ing pulau Vanua Levu sing nyawang banyu sing tenang ing Teluk Savusavu, Resor Jean-Michel Cousteau minangka uwal sing ora ana tandhingane kanggo kulawarga gedhe sing pengin nggawe kenangan sing langgeng kanggo generasi sing bakal teka, istirahat, lan petualangan sawise pirang-pirang wulan tetep loro lan nyambung liwat obrolan videoconference tanpa wates.

Perjalanan multigenerasi terus berkembang:

Disebutake yen jarak nggawe ati dadi luwih seneng, kanthi ngelingi kulawarga bisa ngumpul kanthi antusias lan nggawe wektu sing adoh saka saben rong taun kepungkur. Lelungan karo simbah, ponakan lan ponakan ora luwih penting

Kanthi kepinginan kanggo kumpul kulawarga lengkap ing ndonya, kulawargane njelajah cara kanggo nyambungake kanthi cara sing luwih migunani. Sacara tradisional, liburan kulawarga multigenerasi wis dadi dhaptar cara kanggo nggawe ikatan kulawarga sing kuat lan kenangan sing ditresnani.

"Kita ngakoni pentinge kulawarga sing bisa ngrangkul, kumpul, lan lelungan kanthi aman sawise akeh kesempatan sing ora kejawab sajrone rong taun kepungkur, mula bungah banget kanggo nampa tamu lan kulawargane menyang Resor Jean-Michel Cousteau, ” ujare Bartholomew Simpson, manajer umum Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji. "Kanthi rangking lelungan multigenerasi sing paling dhuwur ing dhaptar ember kulawarga ing taun 2022, Jean-Michel Cousteau Resort ora luwih penting kanggo nuduhake program lan petualangan curated sing nyorot keajaiban alam sing luar biasa ing tujuan Pasifik Kidul."

"Kita tetep mantep ing prasetya kanggo nyedhiyani tamu karo liburan apik lan paweling."

Tujuan utama kanggo lelungan multigenerasi:

Sampurna kanggo iketan kulawarga, bali tamu lan anyar ngulandara-seekers bakal duwe kesempatan kanggo turu ing asli Fiji bure, nyilem ing sawetara saka banyu paling ayu ing donya, leisurely snorkeling lan njelajah wilayah liwat kayak segara, utawa uwal menyang pulo pribadi kanggo piknik. Dirancang kanggo lelungan kabeh umur, tamu uga bisa ngunjungi mangrove, farm mutiara, desa Fiji asli, utawa hiking liwat alas udan tropis lan nemokake grojogan sing didhelikake.

Malah tamu paling enom bakal kaget karo kunjungan menyang Bula Club, klub bocah-bocah sing menang penghargaan ing resort kasebut, ing ngendi dheweke bakal nglampahi dina-dina kanggo njelajah lan sinau babagan donya ing saubengé liwat game lan aktivitas outdoor. Anak-anak umur 5 lan ngisor ditugasake pengasuh dhewe sajrone nginep; lan bocah-bocah umur 6 nganti 12 gabung karo kelompok cilik sing dipimpin kanca.

Staff Jean-Michel Cousteau Resort wis divaksinasi kanthi lengkap, dilatih lan setya ngluwihi standar safety lan sanitasi Covid-19 sing paling dhuwur nalika nyedhiyakake layanan pelanggan sing profesional lan ramah. Staf bakal menehi salam marang tamu kanthi tutup rai, lan ing sawetara kasus sarung tangan, nalika njamin jarak sosial lan fisik. Kajaba iku, kabeh wilayah sentuhan dhuwur bakal diresiki lan diresiki kanthi asring. 

Kajaba iku, Pariwisata Fiji nggawe "Perawatan Komitmen Fiji, "Program sing nampilake protokol safety, kesehatan lan kebersihan sing luwih apik kanggo jagad pasca-pandemi nalika negara mbukak maneh wates kanggo wong sing lelungan. Program iki wis ditampa dening luwih saka 200 resorts pulo, operator tur, restoran, atraksi lan liyane.

Calon tamu ing AS bisa nggawe reservasi kanthi nelpon (800) 246-3454 utawa ngirim email [email dilindhungi], lan tamu sing teka saka Australia bisa pesen kanthi telpon (1300) 306-171 utawa ngirim email [email dilindhungi].

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Resor Jean-Michel Cousteau, bukak fijirresort.com.

Babagan Resor Jean-Michel Cousteau

Pemenang penghargaan Resor Jean-Michel Cousteau minangka salah sawijining tujuan plancongan paling misuwur ing Pasifik Kidul. Dumunung ing pulo Vanua Levu lan dibangun ing lahan 17 hektar, resor mewah kasebut ora bisa nyawang perairan Savusavu Bay sing tentrem lan nawakake uwal eksklusif kanggo pasangan, kulawarga, lan plancong sing mahir sing golek plancongan pengalaman ditambah kemewahan asli lan budaya lokal. Resor Jean-Michel Cousteau nawakake pengalaman plancongan sing ora iso lali sing asale saka kaendahan alam ing pulau kasebut, perhatian pribadi, lan kehangatan para staf. Resor sing tanggung jawab lingkungan lan sosial nawakake macem-macem fasilitas kanggo tamu, kalebu papan atap jerami sing dirancang khusus, restoran kelas donya, antrian kegiatan rekreasi, pengalaman ekologis sing ora ana tandhingane, lan macem-macem perawatan spa sing inspirasi saka Fiji.

Babagan Canyon Equity LLC.

The Grup Perusahaan Canyon, sing duwe resort, kantor pusat ing Larkspur, California, didegaké ing Mei 2005. Mantra iku kanggo ndarbeni lan ngembangaken resorts merek Ultra-mewah cilik ing tujuan unik karo komponen omah cilik nggawe raos eklektik nanging Highly kompatibel masyarakat ing saben panggonan. . Wiwit tatanan ing 2005 Canyon wis nggawe portofolio nyengsemaken resorts, ing lokasi kiro-kiro saka banyu pirus Fiji kanggo pucuk inggil Yellowstone, kanggo koloni artis Santa Fe, lan ing Canyons Utah kidul.

Portofolio Canyon Group kalebu properti apik kayata Amangiri (Utah), Amangani (Jackson, Wyoming), Four Seasons Resort Rancho Encantado (Santa Fe, New Mexico), Resor Jean-Michel Cousteau (Fiji), lan Dunton Hot Springs, (Dunton , Colorado). Sawetara pangembangan anyar sing apik banget uga ditindakake ing wilayah kasebut kayata Semenanjung Papagayo, Costa Rica, lan Hacienda sing umur 400 taun ing Meksiko, kabeh bakal menehi katrangan hebat ing pasar cerdas internasional sing mewah amarga saben wong diluncurake .

#fiji

#jeanmichelcousteauresort

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar