Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bartlett Lauds Bahia Principe ing First New Jamaican Country Manager

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett menehi salam marang Manajer Negara Jamaika anyar Bahia Principe Brian Sang (tengen), uga Chief Operating Officer Antonio Teijeiro. Acara kasebut minangka kunjungan hormat dening manajemen tim manajemen Bahia Principe ing kantor Menteri New Kingston tanggal 11 Januari 2022. Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Hotel paling gedhe ing Jamaika, Bahia Principe, wis ngumumake janjian Brian Sang minangka Manajer Negara Jamaika sing pisanan. Kabar kasebut disambut dening Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett sing nyathet yen woro-woro kasebut selaras karo tujuane Kementerian supaya luwih akeh wong Jamaika ing peran kepemimpinan ing sektor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

"Aku seneng banget ngerti yen Bahia wis milih wong Jamaika minangka Manajer Negara sing anyar. Iki minangka bagean kritis saka dorongan sumber daya manungsa sing terus dipromosikan ing Kementerian Pariwisata, kanggo mesthekake yen akeh wong Jamaika bakal dadi pimpinan ing sektor kasebut, "ujare Bartlett.

"Aku wutuh welcome Pak Sang lan pengin wong drajat sukses, kang diwiwiti ing 15 taun perusahaan ing Jamaika,"Panjenenganipun ditambahake.

Menteri kasebut ujar sadurunge dina iki, sajrone rapat ing kantor New Kingston. Sajrone diskusi karo eksekutif saka hotel, dheweke uga nyorot karya kritis sing ditindakake dening Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika (JCTI) kanggo nglatih para pekerja perhotelan supaya bisa nyukupi kabutuhan sektor kasebut, lan uga nduweni kualifikasi kanggo ngisi peran kepemimpinan.  

"Minangka bagéyan saka prasetya kita kanggo mbangun modal manungsa Jamaika, kita ngembangaken lengen latihan disebut JCTI, kang wis rampung proyek banget kanggo mbisakake latihan lan sertifikasi saka angkatan kerja industri Hospitality," ngandika Bartlett.

"Iki penting kanggo terus tuwuh lan daya saing industri pariwisata kita."

JCTI minangka divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF), badan publik Kementerian Pariwisata. Wiwit inisiatif kasebut diwiwiti patang taun kepungkur, luwih saka 8,000 pariwisata Jamaika buruh wis nampa sertifikat profesional. Iki bisa ditindakake liwat kemitraan strategis karo Human Employment and Resource Training/National Service Training Agency Trust (HEART/NSTA Trust), Universal Service Fund (USF), National Restaurants Association (NRA), lan AHLEI. Saiki, 45 calon lagi nyiapake sertifikasi seni kuliner sing ditawakake American Culinary Federation (ACF).

Rapat kasebut dirawuhi dening pejabat pariwisata senior, uga tim saka Bahia Principe Resort, kalebu Chief Operating Officer, Antonio Teijeiro; Direktur Eksekutif Pangembangan lan Inovasi Hotel, Marcus Christiansen; Manajer Negara metu, Adolfo Fernández; Direktur Organisasi Internasional lan Tanggung Jawab Sosial Perusahaan, Fabian Brown; lan Country Manager mentas diangkat, Brian Sang.

Sang gabung karo Bahia sawise serangkaian sukses lan jaman sing penting ing industri manajemen hotel, pariwisata, lan perhotelan. Peran kepemimpinan paling anyar yaiku minangka Manajer Umum Cluster kanggo Blue Diamond Resort ing St. Lucia.

Direktur metu, Adolfo Fernandez, njupuk peran anyar ing Spanyol ing grup kasebut tanggal 6 Januari 2022.

Bahia Principe Hotels & Resorts minangka divisi resort saka Grupo Piñero sing wiwit operasi ing 1995 karo hotel pisanan ing Rio San Juan ing pesisir lor Republik Dominika. Rantai hotel Bahia Principe Grupo Piñero uga nduweni properti ing Riviera Maya ing Meksiko lan Spanyol ing Kapuloan Canaries lan Balearic.

KATON IN FOTO: Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett menehi salam marang Manajer Negara Jamaika anyar Bahia Principe Brian Sang (tengen), uga Chief Operating Officer Antonio Teijeiro. Acara kasebut minangka kunjungan hormat dening manajemen tim manajemen Bahia Principe ing kantor Menteri New Kingston tanggal 11 Januari 2022. Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika

#jamaika

#wisata jamaica

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar