Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

600,000 lelungan mbatalake penerbangan saka Heathrow ing Desember

600,000 penumpang mbatalake lelungan saka Heathrow ing Desember
600,000 penumpang mbatalake lelungan saka Heathrow ing Desember
ditulis dening Harry Johnson

Paling ora 600,000 penumpang mbatalake rencana lelungan saka Heathrow ing Desember amarga Omicron lan kahanan sing durung mesthi sing disebabake dening watesan perjalanan pemerintah kanthi cepet.

Print Friendly, PDF & Email

COVID-19 terus menehi tantangan sing signifikan kanggo industri perjalanan, kanthi Heathrow mung nampa 19.4 yuta penumpang ing taun 2021 - kurang saka seprapat taun 2019 lan luwih murah tinimbang tingkat 2020.

Paling ora 600,000 penumpang mbatalake rencana lelungan saka Heathrow ing Desember amarga Omicron lan kahanan sing durung mesthi sing disebabake dening watesan perjalanan pemerintah kanthi cepet.

Ana keraguan sing signifikan babagan kacepetan sing dikarepake bakal pulih. Prakiraan IATA nyaranake jumlah penumpang ora bakal tekan tingkat pra-pandemi nganti 2025, yen larangan lelungan dicopot ing loro ujung rute lan penumpang yakin ora bakal bali kanthi cepet.

Kita njaluk pamrentah Inggris supaya mbusak kabeh tes saiki kanggo penumpang sing wis divaksinasi kanthi lengkap lan nggunakake buku pedoman kanggo Varian Keprihatinan ing mangsa ngarep sing luwih bisa diprediksi, mbatesi langkah tambahan mung kanggo penumpang saka tujuan berisiko tinggi lan ngidini karantina ing omah tinimbang ing hotel.

Iki nggawe kahanan sing durung mesthi banget kanggo CAA nalika nyetel pemukiman peraturan limang taun anyar. Kita yakin manawa fokus kudu ningkatake layanan penumpang, nyelarasake insentif kanggo maskapai lan bandara supaya bisa kerja bareng kanggo mbangun maneh panjaluk penumpang lan njaga pendanaan pribadi sing terjangkau ing wektu sing durung mesthi. Iki kasempatan kanggo njogo bandara hub anjog donya kanggo Britain lan supaya bali menyang "Heathrow musuhan" dina awal 2000s, undermining ambisi dagang global UK.

CEO Heathrow John Holland-Kaye ujar:

"Saiki ana watesan lelungan, kayata tes, ing kabeh rute Heathrow - industri penerbangan mung bakal pulih kanthi lengkap nalika kabeh diangkat lan ora ana risiko bakal ditindakake maneh kanthi cepet, kahanan sing bisa uga bakal pirang-pirang taun. adoh. Nalika iki nggawe kahanan sing durung mesthi banget kanggo CAA nalika nyetel pemukiman peraturan 5 taun anyar, tegese regulator kudu fokus ing asil sing nambah layanan, nyurung wutah lan njaga pendanaan pribadi sing terjangkau.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar