Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Quebec Kanada ngumumake pajak anyar kanggo wong sing ora divaksinasi

Quebec Kanada ngumumake pajak anyar kanggo wong sing ora divaksinasi
Premier provinsi Quebec Kanada, François Legault
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi rawat inap COVID-19 mundhak ing tengah-tengah panyebaran varian Omicron kanthi cepet, Quebec mbutuhake tambahan 1,000 buruh rumah sakit lan 1,500 petugas panti jompo sajrone sawetara minggu sabanjure, ujare Legault.

Print Friendly, PDF & Email

Perdana ing provinsi Quebec Kanada, Legenda Francois, dina iki sumpah kanggo netepake paukuman financial anyar, ngandika Québécois sing nolak kanggo njaluk dosis vaksin pisanan ing minggu teka kudu miwiti mbayar kanggo impact ing sistem kesehatan.

"Saiki, iki uga dadi pitakonan babagan keadilan kanggo 90% saka populasi sing nggawe sawetara kurban," Legault ngandika. "Aku rumangsa duwe utang kaya iki."

Fresh saka nglarang unjabbed anti-vaxxers saka mlebu toko omben-omben lan toko ganja, Quebec mbukak pajak kesehatan anyar kanggo wong-wong sing ora gelem divaksinasi nglawan koronavirus.

Ditakoni babagan tantangan hukum lan etika sing bakal ditindakake pamrentah babagan pajak sing durung rampung sadurunge, Perdana Menteri ngakoni manawa langkah kasebut minangka "masalah gedhe." 

Legault ujar: "Yen sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan ing negara liya utawa negara liya, kabeh wong nyoba golek solusi. Iki minangka pitakonan babagan ekuitas amarga saiki, wong-wong iki, padha nanggung beban sing penting banget ing jaringan perawatan kesehatan, lan aku rumangsa normal yen mayoritas pedunung takon yen ana akibat.

Quebec Perdana Menteri ora ngumumake jumlah pajak anyar. Dheweke ujar manawa provinsi kasebut bakal terus ngembangake aplikasi syarat paspor vaksin provinsi, nanging dheweke ujar manawa "kita kudu luwih maju" tinimbang nglarang warga sing ora divaksinasi saka papan umum.

Amanat paspor ditambahake menyang toko omben-omben lan ganja minggu kepungkur sawise sadurunge didhawuhi mlebu menyang papan kayata restoran, bioskop, bar lan kasino.

Kanthi rawat inap COVID-19 mundhak ing tengah-tengah panyebaran varian Omicron kanthi cepet, Quebec mbutuhake tambahan 1,000 buruh rumah sakit lan 1,500 petugas panti jompo sajrone sawetara minggu sabanjure, ujare Legault.

Quebec nglaporake 62 tiwas COVID-19 ing dina Selasa, paling akeh wiwit Januari 2021, sadurunge luncuran vaksin ing provinsi kasebut saya akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Iku apik kanggo ndeleng politisi kanthi jumlah guts sing tepat. Keadilan tumindak kanthi cara lan kabebasan siji bakal mandheg nalika dheweke wiwit main-main karo urusane wong liya…