Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Breaking Islandia Italia Breaking News News wong Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Roma anyar, Nice lan Alicante ing Icelandair saiki

Penerbangan Roma anyar, Nice lan Alicante ing Icelandair saiki
Penerbangan Roma anyar, Nice lan Alicante ing Icelandair saiki
ditulis dening Harry Johnson

Rute Icelandair anyar iki nyedhiyakake sambungan antarane Amerika Utara lan Islandia menyang telung tujuan wisata sing populer sajrone wektu lelungan paling sibuk ing taun.

Print Friendly, PDF & Email

Icelandair dina iki ngumumake tambahan telung tujuan anyar menyang jaringan internasional kanggo lelungan musim panas iki: Roma, Alicante lan Nice.

Rute anyar iki nyedhiyakake sambungan antarane Amerika Utara lan Islandia menyang telung tujuan wisata sing populer sajrone wektu lelungan paling sibuk ing taun. Penumpang uga bakal bisa njupuk kauntungan saka persinggahan multi-dina ing Islandia, ing rute, tanpa tiket pesawat tambahan.

Kutha Warisan Donya saka Roma, Italia, bakal dilayani kaping pindho saben minggu antarane Reykjavik (KEF) lan Bandara Fiumicino Roma (FCO) nalika Rebo lan Minggu wiwit tanggal 6 Juli 2022, nganti 4 September 2022, kanthi sambungan dina sing padha menyang lan saka Amerika Utara.

Penerbangan Nice bakal menehi akses menyang wilayah Prancis Kidul sing rame, beroperasi antarane Reykjavik (KEF) lan Bandara Nice (NCE) wiwit tanggal 6 Juli 2022, nganti 27 Agustus 2022, dina Rebo lan Setu.

Penerbangan menyang Alicante, Spanyol (ALC) bakal diwiwiti tanggal 10 Februari 2022, kanthi penerbangan nganti kaping pindho saben minggu nalika musim panas lan musim gugur.

Kajaba iku, Icelandair wis mbalekake penerbangan saka Montreal lan Vancouver, menehi pilihan gawe anyar kanggo wong Kanada kanggo Islandia lan Eropa.

Tujuan anyar iki luwih nggedhekake jaringan rute Icelandair sing saya akeh, kanthi tujuan menehi pilihan lelungan sing paling apik lan sambungan menyang Islandia lan liyane.

Bogi Nils Bogason, Presiden & CEO Icelandair ujar: "Nalika mlebu Taun Anyar, kita ndeleng pratandha pemulihan kanggo industri perjalanan. Kita bungah bisa nambah telung tujuan anyar iki menyang jaringan rute sing wis ekstensif, luwih nggampangake wutah ing pasar inbound lan outbound. Kanthi tambahan Roma, Nice lan Alicante kanggo musim panas, Icelandair duwe komitmen kanggo nawakake pelanggan Eropa lan Atlantik Lor luwih akeh pilihan lan konektivitas sing trep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar