Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Hans Airways mlebu Letter of Intent kanggo Airbus A330-200 anyar

Hans Airways mlebu Letter of Intent kanggo Airbus A330-200 anyar sing pisanan
Hans Airways mlebu Letter of Intent kanggo Airbus A330-200 anyar sing pisanan
ditulis dening Harry Johnson

A330 bakal didaftar minangka G-KJAS, nganggo jeneng salah sawijining investor awal Hans Airways, sing percaya karo model maskapai komunitas wiwit proyek kasebut didegake ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Hans AirwaysMaskapai penerbangan paling anyar ing Inggris, nyiapake kanggo ngluncurake penerbangan sing dijadwal menyang India ing taun iki, kanthi seneng ngumumake duwe pesawat pisanan sing aman - nandatangani Letter of Intent kanggo Airbus A330-200 (MSN 950) ing minggu pisanan taun anyar. Pesawat iki wis operasi karo maskapai Eropah anjog wiwit 2008, diatur ing tata rong kabin, kang Hans Airways bakal operate karo 275 ekonomi lan 24 kursi ekonomi premium.

A330 bakal kadhaftar minangka G-KJAS, nganggo jeneng salah siji saka Hans Airways' investor awal utama, sing percaya karo model maskapai komunitas wiwit proyek kasebut didegake ing 2019.

"Kita seneng bisa nggayuh tonggak sejarah sing penting iki sajrone perjalanan rong taun," ujare Hans AirwaysCEO Satnam Saini. "Pusat operasi sing dijadwalake ing Airbus A330, widebody jarak jauh sing populer lan wiyar, apik banget kanggo kargo, lan kita matur nuwun kanggo kabeh wong sing wis nulungi kita kanggo ngratifikasi persetujuan iki ing wiwitan taun anyar.

Pangkalan Inggris ing Birmingham

Hans Airways wis nglamar Otoritas Penerbangan Sipil Inggris kanggo Sertifikat Operator Udara lan ngarep-arep bisa entuk status ing wektu kanggo miwiti layanan revenue musim panas iki. Maskapai kasebut bakal makarya menyang kutha sekunder ing India saka Bandara Birmingham. Aplikasi kanggo Lisensi Operasi lan Lisensi Rute wis diterbitake dening CAA UK.

Latihan pilot lan kru kabin diwiwiti tanggal 3 Januari

Awak pesawat pisanan (papat pilot lan kru kabin) miwiti latihan dina pisanan tanggal 3 Januari.rd ing Crawley, UK karo Hans Airways' partner latihan pesawat IAGO Flight Training lan L3 Harris Commercial Aviation kanggo simulator. Para rekrut anyar disambut dening Satnam Saini, investor Kirpal Singh Jass, lan Nathan Burkitt, Direktur Operasi Penerbangan lan Pelatihan Awak maskapai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar