Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

CEO VisitBritain mundur ing musim semi 2022

CEO VisitBritain mundur ing musim semi 2022
VisitBritain/VisitEngland CEO Sally Balcombe
ditulis dening Harry Johnson

Ms Balcombe, sing wis dadi CEO, pisanan VisitBritain banjur VisitBritain / VisitEngland, luwih saka pitung taun, ninggalake agensi pariwisata nasional kanggo nguber kesempatan anyar.

Print Friendly, PDF & Email

VisitBritain/VisitEngland CEO Sally Balcombe wis ngumumake dheweke bakal mundur saka peran kasebut ing musim semi taun iki.

Mbak Balcombe, sing wis CEO, pisanan VisitBritain banjur saka Dolan maring Inggris / VisitInggris, luwih saka pitung taun, ninggalake agensi pariwisata nasional kanggo nguber kesempatan anyar.

Mbak Balcombe ngandika iku wis dadi pakurmatan kanggo mimpin agensi pariwisata nasional.

"Nalika aku gabung, ing 2014, kita wis dadi agensi kinerja dhuwur sing ndhukung industri sing sukses lan kelas donya. Nganti pandemi, industri kita dadi kuwat, narik jumlah kunjungan lan mbuwang, nggawe lapangan kerja lan pertumbuhan ekonomi.

"Banjur COVID nyerang, nyerang industri kita lan paling angel. Sektor kita mesthi bisa adaptasi lan COVID ora beda, kanthi pusat konferensi dadi rumah sakit lan museum lan atraksi njupuk koleksi online.

"Nalika kita mlebu taun 2022, industri kita terus diadhepi akeh tantangan lan fokus kita yaiku ngarahake pemulihan pariwisata langsung saka pandemi COVID-19 kanthi mbangun maneh mbuwang pengunjung kanthi cepet lan ndhukung industri kasebut."

Otoritas Pariwisata Inggris (BTA) Ketua sementara Dame Judith Macgregor ngandika:

“Atas jenenge Dewan BTA lan Dolan maring Inggris / VisitInggris Aku pengin ngucapake matur nuwun banget marang Sally kanggo kepemimpinan sing luar biasa lan kreatif sajrone pirang-pirang taun pembangunan sing sukses lan kanggo ngarahake agensi kasebut liwat kesulitan pandemi, nyetel prioritas lan strategi jangka panjang kanggo ndhukung industri sing angel banget iki. liwat krisis kanggo Recovery lan ngluwihi.

"Sally wis nggawe kontribusi sing signifikan lan langgeng kanggo industri pariwisata Inggris, ora mung nalika dheweke dadi CEO Dolan maring Inggris / VisitInggris, nanging kanthi karir sing luwih saka 40 taun ing lelungan. Kita ngarepake Sally sing paling apik kanggo masa depan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar