Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Olahraga Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Beijing nglarang kabeh pesawat cilik mabur ing Olimpiade Musim Dingin

Beijing nglarang kabeh pesawat cilik mabur ing Olimpiade Musim Dingin
Beijing nglarang kabeh pesawat cilik mabur ing Olimpiade Musim Dingin
ditulis dening Harry Johnson

Larangan kasebut nglarang operasi kabeh pesawat mabur cilik sing obah kanthi kecepatan rendah lan digunakake kanggo olahraga, pariwara, hiburan, lsp.

Print Friendly, PDF & Email

Pejabat kutha Beijing ngumumake larangan sementara kanggo kabeh penerbangan pesawat cilik ing wilayah udara ibukutha China.

Larangan lengkap babagan operasi kabeh pesawat mabur cilik ing wilayah udara Beijing lan sacedhake kotamadya jejer dileksanakake ahead saka 2022 Olimpiade Mangsa ing China lan bakal dileksanakake antarane 28 Januari lan 13 Maret.

Larangan kasebut nglarang operasi kabeh pesawat mabur cilik sing obah kanthi kecepatan rendah lan digunakake kanggo olahraga, pariwara, hiburan, lsp.

Ing cahya saka langkah sing diumumake, BeijingWarga lan tamu dilarang nggunakake drone, ngluncurake balon, mabur hang-glider, lan liya-liyane. Yen larangan iki dilanggar, administratif lan paukuman liyane bakal dileksanakake.

The 2022 Olimpiade Mangsa ing ibukutha Cina saka Beijing dijadwalake bakal dianakake saka 4-20 Februari, nalika Paralympic Winter Games bakal dianakake ing 4-13 Maret.

Sajrone sesi IOC kaping 128 ing Kuala Lumpur tanggal 31 Juli 2015, Beijing dipilih dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin lan Paralimpiade 2022 ndadèkaké ibukutha Cina kutha pisanan sing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas lan Paralimpiade (ing taun 2008) uga Olimpiade Musim Dingin lan Paralimpiade (ing 2022).

Beijing menangake hak dadi tuan rumah Olimpiade lan Paralimpiade 2022 ing balapan sing ketat, ngalahake Almaty saka Kazakhstan ing 2015, kanthi entuk 44 swara nglawan 40 saingane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar