Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Prancis ngetokake aturan lelungan anyar kanggo pengunjung Inggris

Prancis ngetokake aturan lelungan anyar kanggo pengunjung Inggris
Prancis ngetokake aturan lelungan anyar kanggo pengunjung Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Prancis ngilangi watesan koronavirus sing wis diwiwiti tanggal 18 Desember, kanthi efektif mbatesi kabeh lelungan sing ora penting ing antarane negara loro kasebut amarga wedi babagan panyebaran varian Omicron.

Print Friendly, PDF & Email

Pengunjung sing divaksinasi lelungan saka Inggris menyang Prancis ora perlu menehi alasan sing bisa ditindakake kanggo mlebu ing negara kasebut utawa karantina nalika tekan. 

Miturut menteri Pariwisata Prancis Jean-Baptiste Lemoyne, asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake 24 jam sadurunge lunga. Great Britain isih bakal dibutuhake.

lelungan non-vaksinasi saka UK Nanging isih kudu mbuktekake manawa perjalanan kasebut penting lan ngasingake awake dhewe sajrone 10 dina.

Prancis ngilangi watesan koronavirus sing wis diwiwiti tanggal 18 Desember, kanthi efektif mbatesi kabeh lelungan sing ora penting ing antarane negara loro kasebut amarga wedi babagan panyebaran virus kasebut. Omicron varian.

Ngidini mlebu pengunjung saka Great Britain bakal nyediakake ngedongkrak pinunjul kanggo sektor pariwisata Prancis sak februari periode liburan sekolah UK.

Ngatasi keputusan kasebut, Kepala Eksekutif Brittany Ferries Christophe Mathieu nyebutake minangka "relief gedhe" lan ujar manawa dheweke ngarepake peraturan sadurunge bakal nuduhake "penutupan wates pungkasan krisis COVID-19."

Relaksasi larangan kasebut sanajan Prancis dhewe wis ndhaptar rekor infeksi saben dina Rebo, kanthi 338,858 kasus anyar wis dikonfirmasi, miturut Organisasi Kesehatan Dunia (WHO).

Parlemen Prancis saiki lagi proses ngenalake pas COVID-19 sing bakal nglarang individu sing ora divaksinasi saka urip umum. Iki nyebabake protes nasional sing nyebar ing akhir minggu sing ndeleng luwih saka 100,000 wong metu kanggo nglawan langkah-langkah anyar kasebut. RUU kasebut wis ditindakake dening majelis rendah lan saiki kudu entuk dhukungan saka senat sadurunge bisa ditrapake sacara resmi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar