Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara budaya Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Strip Ratu ngremehake Pangeran Andrew saka kabeh gelar militer ing tengah-tengah skandal seks

Strip Ratu ngremehake Pangeran Andrew saka kabeh gelar militer ing tengah-tengah skandal seks
Strip Ratu ngremehake Pangeran Andrew saka kabeh gelar militer ing tengah-tengah skandal seks
ditulis dening Harry Johnson

Ing tuntutan hukum marang kraton Inggris, Virginia Giuffre ngaku yen dheweke diperdagangkan menyang Pangeran Andrew kanggo seks dening miliarder pedofil pungkasan Epstein lan kancane sing bubar dihukum Ghislaine Maxwell.

Print Friendly, PDF & Email

The UKIstana Buckingham nerbitake pratelan ringkes dina iki sing ngumumake yen "afiliasi militer lan patronase kraton" Pangeran Andrew bali menyang Ratu.

woro-woro rawuh dina sawise pengacara Pangeran Andrew gagal mbujuk a US hakim kanggo ngilangi gugatan penyalahgunaan jinis marang kraton kanthi teknis. Kasus kasebut ana ing babagan tuduhan sing ditimbulake dening Virginia Giuffre, sing ngaku yen pangeran wis melu dheweke ing kegiatan seksual ing taun 2001 nalika dheweke isih cilik.

"Kanthi The Ratupersetujuan lan persetujuan 's, Adipati York afiliasi militèr lan patronages Royal wis bali menyang Ratu. Adipati York bakal terus ora nindakake tugas umum lan mbela kasus iki minangka warga pribadi, "ujare pratelan Istana.

Ing tuntutan hukum marang kraton Inggris, Virginia Giuffre ngaku yen dheweke diperdagangkan menyang Pangeran Andrew kanggo seks dening miliarder pedofil pungkasan Epstein lan kancane sing bubar dihukum Ghislaine Maxwell.

Pangeran Andrew nolak nyiksa Giuffre kanthi seksual, ujar ing wawancara taun 2019 manawa dheweke ora kelingan yen ketemu dheweke. Nanging, foto kraton sing kasedhiya kanggo umum nuduhake pangeran kanthi tangane ing pinggul Giuffre, amarga wong loro kasebut digambar ing London.

Sadurungé Kamis, luwih saka 150 veteran militer Inggris njaluk petisi Ratu kanggo njaluk dheweke kanggo mbusak putrane saka peran militèr kehormatan lan floated idea kanggo duwe wong dishonorably dibuwang uga.

"Kita banget nesu lan nesu amarga Pangeran Andrew tetep dadi anggota angkatan bersenjata lan terus nyekel gelar, jabatan lan pangkat militer, kalebu Wakil Laksamana Angkatan Laut Kerajaan," ujare para veteran ing surat terbuka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar