Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pemesanan penerbangan Singapura mundhak kanggo ngalahake VTL

Pemesanan penerbangan Singapura mundhak kanggo ngalahake VTL
Pemesanan penerbangan Singapura mundhak kanggo ngalahake VTL
ditulis dening Harry Johnson

Jalur perjalanan sing divaksinasi (VTL) dienalake ing awal September, ngidini wong sing wis divaksinasi menyang Singapura supaya ora kena kabar tetep ing omah yen dheweke nindakake pirang-pirang tes PCR COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

Laporan anyar ngandhakake yen ana lonjakan ing pesenan penerbangan saka lan menyang Singapore ing 22 Desember taun pungkasan, minangka lelungan kesusu kanggo ngalahake penundaan saka Singapore's jalur perjalanan sing divaksinasi (VTL), sing ditindakake kanggo nyegah panyebaran varian Omicron.

VTL dienalake ing awal September, ngidini wong sing wis divaksinasi menyang Singapura supaya ora kena kabar tetep ing omah yen dheweke nindakake pirang-pirang tes PCR COVID-19. Ing pungkasan Desember, Singapore wis VTLs ing panggonan karo 24 negara.

Ing Desember 22, Singapore ngumumake pembekuan penjualan tiket VTL wiwit tengah wengi nganti jam 21st Januari, nalika bakal ana tutup 50% ing kuota sadurunge. Nanging, lelungan sing wis nyekel tiket pesawat VTL bisa terus mlebu ing Singapura miturut VTL ing tanggal sing direncanakake. Dina iku, dodolan tiket metu mundhak luwih saka kaping papat rata-rata saben dina minggu sadurunge lan mlebu luwih saka tikel kaping pindho.

Sajrone minggu sabanjure (23 Desember - 29 Desember) tiket sing diterbitake kanggo lelungan mlebu mudhun 51% lan metu mudhun 76%, dibandhingake karo minggu sadurunge.

Analisis pasar sumber paling dhuwur kanggo Singapura ngandhakake yen kabeh sepuluh paling gedhe ngalami penurunan jumlah pesenan, kajaba Hong Kong, sing ngalami penurunan 8% lan Dubai, sing 20% ​​munggah ing sadurunge. minggu.

Analisis saka sepuluh tujuan paling dhuwur nuduhake penurunan sing luwih gedhe ing pesenan penerbangan metu seminggu sawise penundaan VTL, kajaba Walanda, sing ngalami kenaikan 11%.

Jalur lelungan sing wis divaksinasi wis migunani banget kanggo nggampangake perjalanan menyang lan saka Singapura, amarga pitu saka sepuluh pasar asal lan sangang saka sepuluh tujuan utama yaiku negara VTL. Aku curiga daya tahan ing Walanda minangka tujuan dipengaruhi dening KLM, kang saiki operator manca karo nuduhake paling gedhe saka Singapore pasar, miturut nomer kursi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar