Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Karibia tetep ngarep-arep mbalek sanajan ana Omicron anyar

Pariwisata Karibia tetep ngarep-arep mbalek sanajan ana Omicron anyar
Pariwisata Karibia tetep ngarep-arep mbalek sanajan ana Omicron anyar
ditulis dening Harry Johnson

Swara wolulas sasi kepungkur, tujuan Karibia, tanpa pangecualian, wis nuduhake daya tahan kanggo nggawe strategi kanggo pemulihan, nggabungake protokol perjalanan sing kerep dianyari, lan kolaborasi karo mitra regional lan internasional ing bidang dhukungan lan pembangunan kesehatan lan ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

The Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) tetep positif babagan mbalek maneh industri pariwisata sanajan ngadhepi kahanan sing durung mesthi amarga pandemi sing isih ana.

Swara wolulas sasi kepungkur, Caribbean tujuan, tanpa istiméwa, wis nuduhake daya tahan ing nggawe Sastranegara kanggo Recovery, nggabungaken kerep nganyari protokol travel, lan collaborations karo partners regional lan internasional ing wilayah kesehatan lan ekonomi support lan pembangunan. Pemulihan ing saben kasus, wis ditindakake nalika njamin kesehatan lan safety warga lan pengunjung.

Taun 2021 wis menehi tandha yen ana cahya ing pungkasan saka trowongan sing dawa sing diwiwiti ing Maret 2020. Ing pertengahan 2021, kita weruh owah-owahan ing kegiatan pariwisata, kanthi Caribbean ngluwihi rata-rata global kanggo wutah rawuh stayover lan kontribusi pariwisata kanggo produk domestik bruto (PDB). Sajrone kuartal kaping telu 2021, ana 5.4 yuta sing teka menyang wilayah kasebut, meh kaping telu saka tekane kanggo periode sing padha ing 2020, nanging isih 23.3 persen ing ngisor tingkat 2019. Laporan awal nuduhake manawa kemajuan iki terus nganti pungkasan kuartal pungkasan. Akibaté, kira-kira kedatangan turis kanggo 2021 bakal ngluwihi tingkat 2020 kanthi 60 nganti 70 persen.

Nalika kita miwiti 2022, sepisan maneh grappling karo efek saka varian anyar sing uga mengaruhi lelungan internasional, kita bungah dening pengalaman Recovery lan piwulang sinau ing 2021.

Pengalaman lan pelajaran kasebut wis mulangake manawa lelungan lan perhotelan bisa urip bebarengan karo pandemi sing mengaruhi tujuan lan pasar. Nalika asil nganti saiki durung nuduhake bali menyang level 2019, asil luar biasa sing dicathet ing musim panas nganti akhir taun 2021 nuduhake manawa rebound skala utawa bertahap bisa uga ana ing pungkasan taun 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar