Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Hiburan Industri Hospitality Warta Mewah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Norwegian Cruise Line ngumumake Viva Norwegia anyar

Norwegian Cruise Line ngumumake Viva Norwegia anyar
Norwegian Cruise Line ngumumake Viva Norwegia anyar
ditulis dening Harry Johnson

Viva Norwegia bakal miwiti nglayari itineraries Mediterania sing luar biasa ing wulan Juni 2023, homeporting ing kutha pelabuhan utama Eropa Kidul kalebu Lisbon, Portugal; Venice (Trieste) lan Roma (Civitavecchia), Italia; lan Athena (Piraeus), Yunani.

Print Friendly, PDF & Email

Norwegian Cruise Line (NCL) dina iki dibukak Viva Norwegia, kapal sabanjure ing Kelas Prima sing anyar.

Nyedhiyakake para tamu kanthi pengalaman sing luwih dhuwur kalebu papan sing luwih jembar, desain sing apik lan nggumunke lan layanan sing luar biasa, Viva Norwegia bakal miwiti nglayari itineraries Mediterania sing luar biasa ing wulan Juni 2023, homeporting ing kutha pelabuhan utama Eropa Kidul kalebu Lisbon, Portugal; Venice (Trieste) lan Roma (Civitavecchia), Italia; lan Athena (Piraeus), Yunani. Dheweke banjur bakal lelayaran ing Karibia Kidul kanggo Musim Musim Dingin 2023-2024 sing nawakake liburan cuaca panas saka San Juan, Puerto Rico.

Mirroring desain upscale lan struktur saka dheweke pemecah rekor kapal Prima Norwegian, Viva Norwegia, uga dibangun dening tukang kapal Italia misuwur Fincantieri ing Marghera, Italia, bakal debut ing 965 kaki dawa, 142,500 ton reged lan nampung 3,219 tamu ing panggonan pindho. Wisatawan bakal manggon munggah saben detik saka lelampahan ing akomodasi paling wiyar kalebu paling gedhe ing merek, tampilan segara lan loteng kategori staterooms.

Kapal kelas donya kasebut ora mung bakal menehi tingkat staf lan rasio ruang paling dhuwur ing kapal pesiar anyar ing kategori pelayaran kontemporer lan premium lan macem-macem kategori suite paling gedhe sing kasedhiya ing segara, nanging uga bakal ngegungake The Haven sing didefinisikan maneh dening Norwegia, NCLkertu kunci ultra-premium mung ngakses konsep ship-in-a-ship. Wilayah umum The Haven lan 107 suite sing dirancang dening Piero Lissoni, salah sawijining perancang paling misuwur ing Italia, bakal nampilake sundeck sing jembar, kolam renang tanpa wates sing nggumunake sing madhep wake kapal lan spa ruangan kanthi sauna tembok kaca lan kamar sing adhem.

Macem-macem kegiatan rekreasi Kelas Prima uga nggawe bali maneh Viva Norwegia karo mung-kasedhiya-ing-Prima-Kelas pengalaman kalebu freefall paling cepet nyelehake minger garing ing segara karo The Rush lan The Drop lan paling gedhé telung tingkat racetrack ing segara karo Viva Speedway.

Viva Norwegia bakal nampilake Ocean Boulevard, dalan ruangan ruangan 44,000 kaki persegi sing ngubengi kabeh kapal; Indulge Food Hall nampilaken 11 macem-macem restoran; The Concourse gumunggung taman reca ruangan; geladhak blumbang expansive lan pools gaya tanpa wates ing Pantai Tanpa wates lan Oceanwalk, nuduhake kreteg kaca ndhuwur banyu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar