Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

CEO Delta: 8,000 karyawan maskapai dites positif kanggo COVID-19

CEO Delta: 8,000 karyawan maskapai dites positif kanggo COVID-19
CEO Delta: 8,000 karyawan maskapai dites positif kanggo COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Kasunyatan manawa udakara 11% tenaga kerja maskapai kasebut dites positif kanggo COVID-19 nyumbang kanggo pembatalan ewu penerbangan ing AS sajrone musim liburan, ujare Bastian.

Print Friendly, PDF & Email

Sajrone wawancara dina Kamis, Delta Air Lines CEO Ed Bastian ngumumake jumlah staf maskapai sing kena virus COVID-19.

miturut bastian, 8,000 saka Delta Air Lines' 75,000 karyawan wis dites positif kanggo COVID-19 sajrone patang minggu kepungkur.

Kasunyatan manawa kira-kira 11% tenaga kerja maskapai kasebut dites positif kanggo COVID-19 nyumbang kanggo pembatalan ewu penerbangan ing AS sajrone musim liburan, bastian ngandika.

CEO uga prédhiksi kerugian maskapai kanggo kuartal pisanan taun amarga ora bisa diprediksi COVID-19 lan galur nyebar cepet kaya Omicron. 

bastian ngandika, Nanging, sing kahanan wiwit anteng, lan ora ana absen lara wis ngalami évolusi dadi luwih serius. 

"Ora ana masalah kesehatan sing penting sing kita deleng, nanging bisa ngilangi operasi kasebut sajrone wektu sing padha nalika lelungan paling sibuk sing kita deleng sajrone rong taun," ujare. Dheweke banjur nambahake mung 1% penerbangan sing dibatalake dening maskapai ing minggu kepungkur. 

Delta Air Lines minangka salah sawijining maskapai penerbangan sing mbatalake penerbangan sajrone musim liburan, amarga berjuang kanggo tundhuk karo pedoman kesehatan COVID-19.

Pembatalan massal saka COVID-19 lan badai musim dingin sing abot nyebabake Delta nglaporake kerugian $ 408 yuta kanggo kuartal pungkasan taun 2021. 

Ing wulan Desember, bastian nandhatangani surat sing njaluk Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC) nyepetake rekomendasi pengasingan saka 10 dina dadi limang dina kanggo mbantu kekurangan staf, langkah sing dikritik dening Asosiasi Pramugari.

Sawetara dina sabanjure, rekomendasi kasebut disingkat dadi limang dina pengasingan sawise tes positif COVID-19, yen asimtomatik.

CEO United Airlines Scott Kirby uga ngumumake 3,000 infeksi COVID-19 positif ing antarane 70,000 staf maskapai ing awal minggu iki, meksa jadwal suda kanggo perusahaan kasebut. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar