Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Breaking Curacao Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata News Wire Plancongan

Yayasan Sandals: Nggawe Bedane gedhe ing Bahama

Gambar duweni saka Sandals Foundation
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Yayasan Sandals duwe komitmen kanggo njaga lingkungan, mbangun komunitas sing luwih kuwat lan sehat, lan ndhukung pendhidhikan ing kabeh tujuan sing ana properti Sandals and Beaches Resorts. Saka Antigua & Barbuda nganti Barbados, saka Curacao nganti Grenada, saka Jamaika nganti Saint Lucia, lan menyang Bahama, Sandal nambah urip wong-wong ing pulo Karibia kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

kanggo Sandal, pangarep-arep inspirasi luwih saka filsafat; iku panggilan kanggo tumindak. Iki babagan nglengkapi wong ing Karibia kanthi kapercayan, pemberdayaan, lan kasenengan, nalika nyedhiyakake komunitas kanthi solusi lestari nyata kanggo masalah sing ditemoni saben dina. Salajengipun, Yayasan kasebut diilhami saben dina saka daya tahan masyarakat, kreatifitas, lan keteguhan kanggo nggayuh urip sing luwih apik. Ganjaran sing ora bisa diukur kanggo Yayasan Sandal yaiku kemajuan lan sukses program lan para ahli waris.

Iki sing ditindakake Sandals ing Bahama.

Hurricane Relief

Yayasan Sandals wis nggawe prasetya kanggo kabeh wilayah Karibia kanggo nanggapi kanthi cepet kanggo kahanan darurat nasional sing disebabake dening bencana alam. Yayasan lobi dhukungan saka tamu resort, mitra dagang, agen perjalanan, pemasok, lan organisasi liyane kanggo nggawa bantuan kanggo komunitas sing kena bencana.

Bahama wis nandhang karusakan abot sajrone pirang-pirang taun amarga angin topan. Ing 2015, Kategori 4 Hurricane Joaquin mlebu ing Long Island nyebabake karusakan sing signifikan. Yayasan Sandals miwiti kampanye ekstensif ing saindenging perusahaan ing kabeh properti lan markas perusahaan kanggo mbantu upaya pemulihan pulo kasebut.

Salajengipun, Yayasan ndandani lan nglengkapi Cancer Society Scrub Hill Long Island, Pusat Sumber Daya Long Island, liwat kemitraan karo Kementerian Pendidikan lan Klub Persahabatan Wanita Long Island.

Ing 2016, Hurricane Matthew nyerang pulo-pulo ing Bahama. Yayasan Sandals nggerakake respon langsung kanggo mbantu nyepetake proses mulihake normalitas operasi pulo kasebut. Omahe wong tuwa ditemokake ing Bains Town bebarengan karo distribusi generator, tarpaulin, panganan, lan banyu ing Grand Bahama, Andros, lan Nassau.

Konservasi Keong

Sandals Foundation partnered karo Bahamas National Trust kanggo kampanye Konservasi Conch amarga perikanan conch penting budaya lan ekonomi kanggo Bahama. Kampanye "conchservation" mbantu kanggo ningkataké laku fishing sustainable lan sukses nambah kesadaran bab industri conch.

PSAs TV lan radio diprodhuksi kanggo tujuan pendidikan ing komunitas deso lan placemats tema pertimbangan diselehake ing cepet-pangan lan restoran lokal minangka bagéan saka efforts kanggo lobi support lan nambah kawruh saka kampanye lan dislametaké.

Numpak kanggo Simpen Wetlands

Liwat pendhidhikan pengalaman, Yayasan Sandals wis nggawa luwih saka 3,000 siswa ing Bahama ing lapangan numpak prau menyang bakau kanggo ngajari pentinge wetlands kanggo ekosistem. Lomba poster kanggo siswa sing melu uga dianakake supaya siswa bisa nampilake apa sing disinaoni saka kunjungan lapangan.

Sekolah Dasar Gambir

Wiwit taun 2010, Sekolah Dasar Gambier, kanthi populasi 105 lanang lan wadon antarane umur 6 lan 11, wis dadi sekolah adopsi saka Yayasan Sandals. Yayasan wis aktif melu pangembangan siswa, staf, lan fasilitas sekolah sajrone pirang-pirang taun kalebu sumbangan perlengkapan sekolah, program bimbingan lan literasi kanggo bocah lanang, ngresiki gigi kanggo siswa, lan nyelenggarakake pesta lan dolanan Natal taunan. distribusi.

Rokers Point Primary

Rokers Point Primary School wis sekolah diadopsi saka Sandals Foundation wiwit 2011. Foundation wis bagéan integral saka proses pembangunan sekolah kanggo njamin kemajuan siswa ing sistem pendidikan lan masyarakat luwih akeh. Salah sawijining proyek utama sing ditindakake Yayasan ing Roker's Point Primary yaiku renovasi lan peralatan laboratorium komputer kanggo entuk manfaat saka 140 siswa.

The Sandals Foundations minangka organisasi nirlaba sing diluncurake ing Maret 2009 kanggo mbantu Sandals Resorts International terus nggawe prabédan ing urip wong-wong sing ana properti Sandals.

#sandalhotels

#sandalsfoundation

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar