6 Tandha Perkawinan Sampeyan Bisa Dadi Ing Rocks

ditulis dening editor

Pengadilan ing saindenging negara bakal miwiti taun anyar kanthi kenaikan pegatan sing diwiwiti ing Januari lan puncak ing Februari nganti Maret. Amarga Januari iku wektu kanggo nggawe resolusi lan planning kanggo taun anyar, akeh pasangan bisa njupuk mangsa iki kanggo reevaluate hubungan sing. Yen upaya konseling, komunikasi, lan kompromi, ora bisa digunakake - pasangan bisa uga percaya yen pegatan mung siji-sijine pilihan.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut Kris Balekian Hayes, mitra manajemen ing Balekian Hayes, PLLC, pratandha ing ngisor iki bisa uga nuduhake yen pegatan minangka pilihan sing paling apik.

Rasa ora seneng utama.

Bakal ana wektu sing angel ing urip, nanging pasangan ing omah-omah sing kuwat biasane bisa ngatasi badai bebarengan lan ora bisa mbayangno sedina tanpa pasangan. Upaminipun wektu angel liwat lan sampeyan nemokake sampeyan ora seneng. Ing kasus kasebut, penting kanggo nimbang pitakonan ing ngisor iki kanggo nemtokake manawa perkawinan bisa dadi sumber rasa ora seneng.

• Kepiye tingkat rasa seneng omahku ing skala saka siji nganti sepuluh?

• Apa marriage sandi diganti?

• Apa aku weruh kita wis seneng maneh?

Sampeyan sing pungkasan ngerti.

Komunikasi minangka kunci kanggo perkawinan sing bahagia lan sehat. Kurang komunikasi ing sesambetan minangka tandha sing jelas yen pegatan wis cedhak, utamane yen pasangan sampeyan ora ngomong karo sampeyan nanging lagi ngomong karo wong liya.

Sampeyan mung tetep bebarengan kanggo bocah-bocah.

Iku bisa uga katon luwih gampang kanggo tetep bebarengan kanggo dicekel bocah, nanging bisa duwe impact negatif langgeng ing gesang lan sesambetan mangsa.

Sampeyan aran siap kanggo pindhah menyang wong liya.

Umume wong ora bisa ngerteni pikirane wong anyar, nanging yen sampeyan wis ngeset arah anyar, mesthine wis suwe.

Sampeyan mung tetep amarga wedi owah-owahan ing umum utawa wedi owah-owahan drastis ing gaya urip.

Kerep banget, wong tetep amarga ora bisa ninggalake lan wedi karo sing ora dingerteni. Yen alasan sampeyan tetep ora melu pasangan maneh, perkawinan sampeyan bakal rampung.

Sampeyan wis nyoba wektu adoh, lan iku ora cukup wektu.

Yen sampeyan nglampahi wektu adoh saka pasangan lan mung nggawe sampeyan kepenginan luwih akeh wektu, dadi lajang bisa dadi apa sing sampeyan goleki.

Ora ana wektu sing sampurna kanggo pegatan, nanging jawabane asring Januari kanggo sawetara wong sing wis mutusake pegatan ing musim gugur utawa nalika musim liburan. Sawise stres preian wis rampung lan bocah-bocah bali menyang jadwal reguler, pasangan bakal duwe wektu, papan lan privasi luwih akeh kanggo miwiti proses pegatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

eTurboNews | TravelIndustry News