Kertas Putih Anyar babagan Penipuan, Sampah, lan Penyalahgunaan sing Gegandhengan karo COVID-19

Wiwit awal 2020, penyakit koronavirus 2019 (COVID-19), sing disebabake dening sindrom pernapasan akut parah coronavirus 2 (SARS-CoV-2), wis nggawe urip umum lan layanan kesehatan ing saindenging negara. Sifat virus sing kena pengaruh nyebabake owah-owahan lengkap ing sistem perawatan kesehatan negara. Minangka asil saka owah-owahan kasebut, kerentanan potensial wis diidentifikasi sing ngidini para aktor ala bisa ngganti skema penipuan, sampah, lan penyalahgunaan kesehatan sing ana sadurunge. Nanggepi, Kemitraan Pencegahan Penipuan Kesehatan (HFPP), sing rinci ing ngisor iki, wis ngeculake kertas putih paling anyar kanthi judhul, "Penipuan, Sampah, lan Penyalahgunaan ing Konteks COVID-19".

HFPP minangka kemitraan publik-swasta sukarela sing anggotane kerja kanggo ngenali lan nyegah penipuan, sampah, lan penyalahgunaan ing sektor kesehatan. Mitra HFPP kalebu pamrentah federal, lembaga negara, penegak hukum, rencana asuransi kesehatan pribadi, lan asosiasi anti-penipuan perawatan kesehatan. Mitra HFPP iki makili kira-kira 75% urip sing dijamin ing Amerika Serikat. Tujuan utama HFPP yaiku kanggo mungkasi sampah, penipuan, lan penyalahgunaan sadurunge diwiwiti-lan sadurunge dhuwit kesehatan ilang utawa dicolong.

Tujuan kanggo kertas putih iki, dikembangake kanthi input langsung saka HFPP Partners lan kanthi kolaborasi karo peneliti saka Sekolah Kedokteran Universitas Stanford, yaiku nyedhiyakake latar mburi dhasar babagan COVID-19, upaya kanggo nyoba lan ngobati virus, lan owah-owahan. kanggo praktik lan kabijakan sing ditindakake kanggo ningkatake layanan kesehatan sajrone Darurat Kesehatan Umum (PHE). Makalah kasebut banjur nyorot skema penipuan sing tren kalebu tagihan kanggo layanan sing ora perlu, kode lan tagihan sing salah, lan panjaluk langsung lan ngenali nyolong. Pungkasan, kertas putih nawakake strategi lan tumindak kanggo pambayar kesehatan sing kudu dipikirake lan ditrapake. Cara sing diterangake kalebu:

• Nambah kolaborasi karo para pemangku kepentingan lan nggunakake analytics data fokus kanggo nyepetake lan ningkatake upaya deteksi

• Nindakake lan ndhukung tindakan penegakan liwat komunikasi sing tambah karo lan ing antarane penegak hukum babagan kerentanan sing diidentifikasi

• Ngajari panyedhiya babagan owah-owahan kebijakan lan anggota, ahli waris, lan pasien babagan praktik paling apik kanggo nyegah penipuan, sampah, lan penyalahgunaan

Umume, kertas putih iki njlentrehake langkah-langkah penting sing ditindakake dening lembaga federal lan negara, pembayar pribadi, lan penegak hukum kanggo ngenali lan nanggapi penipuan, sampah, lan penyalahgunaan sing ana gandhengane karo pangiriman perawatan kanggo COVID-19. Tumindak lan piwulang sing disinaoni bisa ngidini pihak kasebut bisa ngantisipasi kerentanan sing maju, nyedhiyakake dhasar kanggo navigasi lanskap perawatan kesehatan sing diganti lan tantangan ing mangsa ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan