Laporan Anyar Prediksi 100,000 Proyek Ganja Anyar ing 2022

CannabizTeam Worldwide ngumumake rilis Pandhuan Gaji Industri ganja 2022. Iki minangka edisi kaping papat saka pandhuan gaji nasional CannabizTeam, laporan lengkap sing menehi wawasan marang para majikan lan calon karyawan ganja, mbantu dheweke ngerti industri ganja sing dinamis lan ngerti informasi. keputusan.

Laporan rinci nyakup tren nyewa ing industri ganja AS sing sah, 10 negara paling ndhuwur kanggo pakaryan ganja, lan kisaran gaji nasional luwih saka 60 posisi ganja sing paling umum ing AS. wong golek kerja.

"Industri ganja terus berkembang lan nuduhake kekuwatane sanajan ana rasa lara ing taun 2021," ujare Liesl Bernard, CEO CannabizTeam. "Kita ngarepake industri bakal terus berkembang ing taun 2022 kanthi ngembangake MSO, nambah modal sing kasedhiya, merek sing luwih mapan lan populasi sing luwih dhuwur ing negara-negara ganja sing anyar digunakake kanggo wong diwasa kalebu Pennsylvania lan New Jersey. Saiki kita proyek industri AS bakal nambah luwih saka 100,000 proyek ganja anyar ing taun iki.

Sawetara sorotan industri saka laporan 2022:

• Perusahaan ing pasar panggunaan medis lan diwasa saya tambah akeh dadi buruh sauntara utawa "on-demand" kanggo ngisi kabutuhan jangka pendek lan jangka menengah ing budidaya, ekstraksi, manufaktur, distribusi lan ritel.

• Kanthi panjaluk konsumen sing mundhak kanggo edibles, omben-omben ganja lan topikal, perusahaan-perusahaan wis nambah tenaga kerja ekstraksi, manufaktur lan nguji bakat.

• Biaya kanggo ndarbeni lan njaga anggota tim sing berkualitas terus mundhak amarga kompetisi kanggo bakat sing kasedhiya lan inflasi gaji nasional. Gaji industri ganja mundhak 4% rata-rata ing 2021 kanthi ganti rugi kanggo eksekutif senior mundhak nganti 10%.

Kisaran gaji ing Pandhuan Gaji 2022 adhedhasar data gaji kepemilikan CannabizTeam, survey gaji, lan riset independen saka sumber sing dipercaya sing diklumpukake nganti pungkasan Q4 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan