Topeng N95 minangka saran anyar kanggo nglindhungi saka COVID

ditulis dening editor

Nalika varian Omicron nyebar kanthi cepet, 3M wis nyedhiyakake informasi babagan respirator 3M N95 - ing ngendi tuku, carane mesthekake pas, lan ngapa dianggep minangka standar kanggo perlindungan.

Print Friendly, PDF & Email

"Kaya sing kita alami sajrone pandemi, 3M duwe komitmen kanggo mesthekake yen kabeh wong sing butuh N95 duwe akses," ujare Raymond Eby, Presiden Divisi Keamanan Pribadi 3M. "Respirator N3 95M disetujoni NIOSH lan nyaring paling ora 95% partikel udara, kalebu sing bisa ngemot virus."

“Sing penting fit. N95 kudu dianggo kanthi bener kanggo nglindhungi kanthi efektif, "ujare Dr Nikki Vars McCullough, Wakil Presiden lan pimpinan perlindungan pernapasan ing 3M. "Respirator kudu nutup pasuryan sampeyan kanggo ngarahake hawa sing dihirup lan dihembus liwat saringan. Dheweke dirancang kanggo pas karo macem-macem pasuryan lan obah nganggo pasuryan nalika sampeyan ngomong.

3M N95 kasedhiya ing kabeh pengecer utama lan platform online-lan kanggo pangguna kerja liwat distributor medis lan industri. 3M minangka pabrikan respirator N95 paling gedhe ing AS, kanthi pabrik manufaktur ing South Dakota lan Nebraska.

Nalika tuku respirator N95, priksa manawa sampeyan tuku saka bakul sing biso dipercoyo. 3M wis kerja sama karo penegak hukum kanggo mbantu nglawan penipuan lan pemalsuan sing ana gandhengane karo produk lan COVID. Nganti saiki, kita wis mbantu ngrebut luwih saka 55 yuta respirator palsu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar