Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental budaya Industri Hospitality News wong Blanja transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Atraksi wisata AS kanthi biaya parkir paling larang

Atraksi wisata AS kanthi biaya parkir paling larang
Atraksi wisata AS kanthi biaya parkir paling larang
ditulis dening Harry Johnson

Parkir ing akeh atraksi US bisa mungkasi munggah biaya pengunjung luwih saka samesthine.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika ngrencanakake lelungan ing saindenging negara, kita mikir babagan bensin, hotel, panganan, cinderamata…nanging kadhangkala gampang lali biaya kejutan.

Apa sampeyan lagi liburan ing luar negeri utawa luwih cedhak karo omah, biaya bisa nambah kanthi cepet. Sadurunge sampeyan ngerti, sampeyan bisa mbuwang atusan dolar kanggo biaya kejutan kayata tiket transportasi, mriksa bagasi, lan parkir mobil.

Nyopir ing AS minangka salah sawijining cara sing paling gampang kanggo lelungan lan mlaku-mlaku.

Nanging, bisa uga luwih larang tinimbang sing dikarepake kanggo parkir ing sawetara atraksi utama ing Amerika Serikat. 

Pakar lelungan wis nggawe dhaptar parkir mobil sing paling murah, paling larang, lan gratis, nuduhake papan wisata sing paling trep.

Parkir atraksi US paling larang

UrutanatraksiRega Parkir 
1Museum Seni Metropolitan$ 50.00
2Aula Faneuil$ 43.00
3Dermaga Angkatan Laut$ 42.00
4Universal Studios Hollywood$ 30.00
4Resor Disneyland$ 30.00
6Walt Disney World Resort$ 25.00
7Pusat Getty$ 20.00
8Santa Monica Beach$ 18.00
9Sing Jembar$ 17.00
9Museum Otomotif Petersen$ 17.00
11La Brea Tar Pits$ 15.00
11Museum Sejarah Alam Los Angeles County$ 15.00
11Langkawi Wildlife Park$ 15.00
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar