Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Moldova News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Chisinau anyar saka Bandara Budapest ing Wizz Air

Penerbangan Chisinau anyar saka Bandara Budapest ing Wizz Air
Penerbangan Chisinau anyar saka Bandara Budapest ing Wizz Air
ditulis dening Harry Johnson

Sambungake maneh Hongaria menyang Moldova kanggo pisanan sajrone 10 taun, Wizz Air bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu menyang pusat ekonomi lan sejarah negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Budapest dina iki ngumumake manawa operator asal, Wizz Air, bakal ngluncurake 50th rute kanggo operate sak mangsa panas teka saka gateway Hungaria.

Ndhukung pertumbuhan maneh bandara ibukutha, operator ultra-murah (ULCC) wis ngonfirmasi bakal miwiti link menyang Chisinau wiwit tanggal 28 Maret 2022, amarga maskapai kasebut nawakake meh 50,000 kursi saben minggu saka Budapest.

Sambungake maneh Hongaria menyang Moldova kanggo pisanan ing 10 taun, Wizz Air bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu menyang hub ekonomi lan sajarah negara.

Ora ana kompetisi ing pasangan bandara, ULCC bakal nyambung Budapest menyang ibukutha Moldova karo malang picturesque lan wineries misuwur - jadwal pesawat ing Senin lan Jum'at nggawe kanggo riko akhir minggu dawa sampurna.

Balázs Bogáts, Kepala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest komentar: "Wizz AirPengumuman kanggo miwiti rute sing ora dilayani saka Budapest minangka langkah apik liyane kanggo wiwitan positif kanggo 2022 kanggo bandara. Ngisi titik putih ing peta tujuan kita, utamane nalika kita isih maju saka efek pandemik, minangka kesaksian babagan hubungan padhet sing isih ana karo maskapai asal, lan kerja keras sing terus-terusan saben wong ing Budapest.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar