Operator Tur India Njaluk Bantuan Saiki babagan Krisis Keuangan

Gambar duweni saka narendramodi.in

Asosiasi kasebut njaluk istirahat ing norma lelungan lan bantuan finansial kanggo operator tur supaya tetep sregep nganti lelungan lan industri bisa urip maneh.

Ing layang kasebut, Rajiv Mehra, Presiden IATO, njaluk bantuan Perdana Menteri Modi babagan relaksasi karantina 7 dina kanggo para wisatawan internasional sing wis divaksinasi kanthi lengkap saka negara sing ora berisiko tinggi lan uga wis ngunggah laporan tes COVID-19 RT-PCR negatif sing ditindakake sajrone 72 jam sadurunge ditindakake. lelampahan. IATO negesake manawa lelungan ditayangake nalika teka ing bandara ing India, ngalami pemeriksaan termal, lan yen ora ana gejala, mula kudu diidini ninggalake bandara. Iki bakal nyengkuyung sawetara wisatawan internasional kanggo lelungan menyang India, lan operator tur bisa uga duwe sawetara sing penting saiki kanggo slamet.

IATO njaluk pamrentah supaya menehi dhukungan finansial kanggo operator tur ukuran cilik lan medium supaya bisa ngatasi krisis kasebut.

Iki bisa ditindakake adhedhasar turnover sing dicathet dening operator ing 2019-20 kanthi 75% saka upah sing dibayar ing taun finansial 2019-20 bakal diwenehake minangka hibah siji-sijine. Hibah siji-wektu iki ora mung mbantu mungkasi penutupan kantor operator tur, nanging uga bakal nylametake ewonan kerja.

Kabeh sektor ing industri perhotelan lan pariwisata mlebu paling akeh kena pengaruh, lan operator tur lan sektor sekutu ing India kanthi bebarengan kelangan luwih saka 100,000 crore rupee. Akibate, ewonan proyek wis ilang. Mula, sawetara relief sing penting dijaluk kanthi cepet saka pamrentah.

#operator wisata india

#iato

#wisata india

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan