Sinau Anyar babagan Hasil Kandhutan COVID-19

ditulis dening editor

Mentas diterbitake dina iki ing American Journal of Obstetrics and Gynecology minangka panaliten paling gedhe sing ditindakake nganti saiki babagan efek virus COVID19 nalika meteng.

Print Friendly, PDF & Email

Iki minangka panaliten paling gedhe sing ditindakake kalebu 42754 wanita ngandhut sing kena infeksi virus COVID19 nalika meteng. Nggunakake data paling anyar, panliten kasebut bisa ngerteni hubungan sing kuat ing antarane infeksi COVID lan pangiriman prematur uga nambah risiko operasi caesar. Temuan kapindho panliten kasebut yaiku tingkat kematian sing dhuwur banget ing antarane para ibu sing kena infeksi SARS 2003 lan pandemi MERS 2012 ora katon ing pandemik COVID19.

Informasi iki bisa migunani banget kanggo para dokter sing nglawan COVID ing ibu sing ngandhut. Panaliten kasebut dipimpin dening Dr. Greg Marchand saka Institut Marchand kanggo Bedah Minimal Invasif lan minangka usaha koperasi karo Dr. Katelyn Sainz saka Pusat Medis Tucson, departemen Pediatrik.

Dr. Marchand minangka direktur Institut Marchand kanggo Bedah Invasif Minimal, uga direktur program persekutuan kanggo SLS Institut (Perhimpunan Ahli Bedah Laparoendoscopic) Akreditasi ing Bedah Ginekologi Minimal Invasif. Dr. Marchand minangka profesor kedokteran asosiasi ing sawetara sekolah medis ing Arizona, lan seneng mulang siswa, kanca lan warga. Dr Marchand nduweni sertifikasi dual saka Dewan Kebidanan lan Ginekologi Amerika ing OBGYN umum lan Bedah Ginekologi Minimal Invasif. Dr Marchand uga akreditasi minangka "Master Surgeon in Minimally Invasive Gynecologic Surgery" dening Surgical Review Corporation. Dr. Marchand diterbitake sacara ekstensif lan wis ngrampungake persekutuan rong taun ing Bedah Ginekologi Minimal Invasif (MIGS). Dr. Marchand diakoni sacara internasional minangka pionir ngembangake teknik laparoskopi, uga ahli bedah invasif minimal lan ahli bedah sing mulang. Dr Marchand iki bubar diajeni karo World Record kanggo nindakake total laparoscopic histerektomi liwat incision paling cilik tau. Dr. Marchand uga salah siji setengah saka tim sing diakoni dening Guinness Book of World Records(™) kanggo mbusak uterus paling gedhe tau tanpa perlu kanggo Cut mbukak sabar.

Dr. Sainz minangka penduduk ing General Pediatrics ing Program Pendidikan Kedokteran Rumah Sakit Tucson, lan kepengin banget babagan riset sing mengaruhi bocah-bocah kabeh umur. Minat riset dheweke kalebu neonatologi, obat olahraga pediatrik, lan endokrinologi pediatrik.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar