Line cruise katelu pratandha persetujuan port anyar karo Hawaii

Line cruise katelu pratandha persetujuan port anyar karo Hawaii
Line cruise katelu pratandha persetujuan port anyar karo Hawaii
ditulis dening Harry Johnson

The World Residences at Sea gabung karo Carnival Cruise Line lan Norwegian Cruise Lines (NCL) kanggo resmi protokol kesehatan lan safety kanggo operasi cruise line ing Negara Bagian Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email

The Departemen Perhubungan Hawaii (HDOT) Divisi Pelabuhan ngumumake eksekusi perjanjian pelabuhan katelu karo jalur pelayaran kanggo nerusake pelayaran ing perairan Hawaii.

The World Residences at Sea nggabungake Carnival Cruise Line lan Garis Cruise Norwegia (NCL) kanggo resmi protokol kesehatan lan safety kanggo operasi cruise line ing Negara Hawaii.

Saben CDC pesenan, kadaluwarsa ing Januari 15, cruise lines karo kapasitas kanggo nindakake luwih saka 250 wong (penumpang lan kru gabungan) lan itineraries kalebu Tetep sewengi dibutuhake persetujuan port resmi karo port lokal lan panguwasa kesehatan. Perjanjian port kudu kalebu:

  • Persetujuan medis sing nggambarake evakuasi penumpang utawa kru sing mbutuhake perawatan
  • Persetujuan omah kudu karantina, utawa isolasi penumpang utawa kru dibutuhake
  • Ngakoni sumber daya respon kesehatan masyarakat saka yurisdiksi lokal lan strategi vaksinasi sing ditindakake dening jalur pelayaran kanggo nyuda risiko panyebaran COVID-19

Perjanjian port mlebu bakal ditrapake nganti diganti dening persetujuan anyar preduli saka kadaluwarsa saka CDC dhawuh. Persetujuan kasebut uga ngidini Negara kanggo nundha, mbatalake, utawa ngowahi dokumen kasebut sawayah-wayah yen ana owah-owahan kahanan. Kabupaten uga bisa ngetrapake watesan tambahan kapan wae.

Persetujuan kasebut mbutuhake saben kapal duwe tes ing papan lan staf medis kanggo njamin protokol lan latihan pencegahan, mitigasi, lan respon sing tepat. Kajaba iku, jalur pelayaran wis setya tarif vaksinasi lengkap saliyane tes pra-papan lan protokol safety lan reresik onboard.

The Negara Hawaii bakal mbutuhake partisipasi ing platform digital Safe Travels Negara kanggo ngunggah bukti vaksinasi utawa asil tes negatif kanggo jalur pelayaran sing teka ing Hawaii saka njaba negara. Partisipasi Safe Travels ora bakal ditrapake kanggo jalur pelayaran sailing interisland.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

eTurboNews | TravelIndustry News