Penerbangan Norwegia/EU anyar menyang AS ing Norse Atlantic Airways

Penerbangan Norwegia/EU anyar menyang AS ing Norse Atlantic Airways
Penerbangan Norwegia/EU anyar menyang AS ing Norse Atlantic Airways

Departemen Perhubungan Amerika Serikat (USDOT) disetujoni Norse Atlantik Airways' aplikasi kanggo operasi penerbangan antarane Norwegia / Uni Eropa lan Amerika Serikat.

"Kita seneng banget karo persetujuan Departemen Perhubungan kanggo penerbangan transatlantik sing terjangkau. Tonggak penting iki ndadekake Norse dadi luwih cedhak kanggo ngluncurake layanan sing terjangkau lan luwih ramah lingkungan kanggo para pelanggan sing lelungan ing antarane Eropa lan Amerika Serikat. Kita ngapresiasi pendekatan konstruktif lan cepet USDOT, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke ing wulan ngarep, "ujare Norse CEO lan Pendhiri Bjørn Tore Larsen.

Atlantik Norse bakal ngirim akeh proyek kanggo buruh Amerika, kalebu atusan pramugari basis US, lan bakal partner karo komunitas lokal, organisasi, bisnis, lan tenaga kerja kanggo ngrangsang pertumbuhan ekonomi ing wilayah ing saindhenging Amerika Serikat lan Eropa. Ing Mei, Norse Atlantik tekan persetujuan wis nyewa sajarah karo Asosiasi Pramugari AS.  

"Wong kita bakal dadi kauntungan kompetitif. Kita mbangun budaya kinerja dhuwur lan nggawe lingkungan sing kita ngurmati keragaman, mesthekake yen kabeh kolega ngrasakake rasa nduweni. Kita ngarep-arep miwiti rekrut kolega anyar ing AS, "ujare Larsen. 

Wiwit diwiwiti, Atlantik Norse wis nampa dhukungan saka komunitas, panguwasa bandara, lan organisasi buruh ing loro-lorone Atlantik.  

"Kita matur nuwun kanggo dhukungan saka komunitas lan pimpinan buruh sing antusias babagan layanan sing bakal ditindakake. Kita percaya manawa lelungan transatlantik bakal diterusake kanthi kekuwatan sawise pandemi wis ana. Wong bakal pengin njelajah tujuan anyar, ngunjungi kanca lan kulawarga lan lelungan . Norse bakal ana ing kana kanggo nawakake penerbangan sing menarik lan terjangkau ing Boeing 787 Dreamliners sing luwih ramah lingkungan kanggo lelungan bisnis sing santai lan biaya, "tambah Larsen. 

Ing Desember 2021, Norse nampa Sertifikat Operator Udara saka Otoritas Penerbangan Sipil Norwegia lan ngirimake Boeing 787-9 Dreamliner sing pisanan.

Norse rencana miwiti operasi komersial ing musim semi 2022 kanthi penerbangan pertama sing nyambungake Oslo kanggo milih kutha ing AS

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan