China ora bakal adol tiket Olimpiade Musim Dingin menyang masarakat umum

China ora bakal adol tiket Olimpiade Musim Dingin menyang masarakat umum
China ora bakal adol tiket Olimpiade Musim Dingin menyang masarakat umum
ditulis dening Harry Johnson

"Kanggo nglindhungi kesehatan lan safety personel lan penonton sing gegandhengan karo Olimpiade, diputusake nyetel rencana asli kanggo adol karcis menyang umum lan (nanging) ngatur penonton kanggo nonton game ing situs kasebut," Organisasi Lokal Beijing. Panitia ngandika.

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi penggemar internasional wis dilarang mlebu ing China kanggo nonton Olimpiade Musim 2022 ing Beijing, panguwasa Tionghoa ngumumake dina iki yen ora ana tiket sing bisa didol kanthi umum, amarga kuwatir babagan panyebaran Delta lan Omicron varian virus COVID-19 ing negara kasebut.

Miturut pejabat pemerintah China, rencana kanggo adol umum Olimpiade Beijing karcis wis scrapped, lan mung grup diundang bakal diijini kanggo nonton tumindak Games ing wong.

"Kanggo nglindhungi kesehatan lan safety personel lan penonton sing gegandhengan karo Olimpiade, diputusake nyetel rencana asli kanggo adol karcis menyang umum lan (nanging) ngatur penonton kanggo nonton game ing situs kasebut," Organisasi Lokal Beijing. Panitia ngandika.

Tinimbang adol umum, tiket Game kasebut bakal disebarake dening panguwasa China menyang klompok "target", kanthi peserta sing kudu "matuhi syarat pencegahan lan kontrol COVID-19 sadurunge, sajrone lan sawise nonton Game kasebut."

Wedi saya tambah sawise Beijing nyathet transmisi lokal pertama Omicron ing akhir minggu. China nglaporake 223 kasus COVID-19 anyar dina iki, jumlah paling dhuwur wiwit Maret 2020. 

Atlet Olimpiade, pejabat lan personel liyane bakal mlebu gelembung sing ketat nalika tekan, dene sapa wae sing ora divaksinasi bakal dipeksa karantina 21 dina.

Game kasebut diwiwiti ing Beijing tanggal 4 Februari lan bakal ditindakake nganti 20 Februari.

Sawetara negara wis ngumumake boikot diplomatik Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022 minangka protes ing cathetan hak asasi manungsa China sing nggegirisi.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar