Australia pilihan ndhuwur kanggo Brits sing pengin emigrasi

Australia pilihan ndhuwur kanggo Brits sing pengin emigrasi
Australia pilihan ndhuwur kanggo Brits sing pengin emigrasi
ditulis dening Harry Johnson

Australia minangka negara sing paling akeh Google, kanthi gabungan 6,400 rata-rata saben wulan nggoleki istilah kayata 'Emigrasi menyang Australia' lan 'Visa Australia' sing digawe dening Brits.

Print Friendly, PDF & Email

A sinau anyar wis dicethakaké ana warga Inggris ngupaya kanggo pindhah menyang Australia luwih saka negara liya ing donya, miturut telusuran Google.

Panaliten kasebut nganalisa data telusuran Google kanggo nemtokake negara endi UK residents padha looking for paling nalika nerangake obah permanen.

Panliten nemokake Australia minangka negara sing paling akeh Google, kanthi gabungan 6,400 rata-rata telusuran saben wulan kanggo istilah kayata 'Emigrasi menyang Australia' lan 'Visa Australia' digawe dening Brits.

Miturut Google Trends, nggoleki istilah 'Emigrasi menyang Australia' wis surged 125% ing UK wiwit Maret 2020 nalika pandemi COVID-19 wiwit. Rata-rata 58,000 warga Inggris pindhah menyang negara kasebut saben taun, golek srengenge lan owah-owahan gaya urip.

Kanada minangka nomer loro sing paling digoleki dening Brits nalika pindhah menyang luar negeri. Volume telusuran gabungan kanggo istilah kalebu 'Emigrasi menyang Kanada' lan 'Visa Kanada' nganti 5,400 saben wulan.

Negara nomer telu sing paling digoleki wong Inggris kanggo migrasi yaiku Selandia Anyar kanthi volume panelusuran gabungan 3,600 saben wulan. Kapentingan warga Inggris kanggo emigrasi menyang Selandia Baru mundhak 14% ing taun kepungkur, miturut data Google Trend.

Amerika Serikat minangka tujuan papat sing paling digoleki kanggo wong Inggris sing pengin pindhah. Ana 2,500 gabungan panelusuran saben wulan dening warga Inggris sing arep pindhah menyang Amerika. Afrika Kidul rangking kaping lima kanthi 1,330 telusuran saben wulan kanggo emigrasi lan visa menyang negara kasebut.

Ana macem-macem alasan wong Inggris pengin pindhah menyang luar negeri, apa amarga iklim sing luwih panas, ekonomi sing luwih murah utawa dadi wong sing luwih cedhak. Kanthi rata-rata 400,000 wong Inggris sing emigrasi saben taun, data iki menehi wawasan sing apik babagan ngendi UK warga pengin pindhah taun iki.

Top 5 Negara sing Inggris pengin Emigrasi menyang
NegaraJumlah telusuran Google saben wulan gabungan sing ana hubungane karo emigrasi
Australia6,400
Canada5,400
New Zealand3,600
Amerika Serikat saka Amerika2,500
Afrika Kidul1,330

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar