Pariwisata Dubai Saiki Nggawe Pemandangan ing Generasi Z

Gambar duweni radler1999 saka Pixabay

Emirate of Dubai ngluncurake kompetisi khusus kanggo siswa Italia kanggo nyebar kawruh babagan wilayahe. "Sing luwih sampeyan ngerti Dubai, luwih akeh kemungkinan sampeyan kudu ngunjungi kanthi gratis" yaiku pesen lan tujuan proyek sing digawe dening Dewan Pariwisata Dubai (DTB).

Print Friendly, PDF & Email

DTB wis milih aplikasi fakultas saka wiwitan edutainment Italia kanggo link kuwat karo mahasiswa universitas - Generasi Z uga dikenal minangka Gen Z utawa Zoomers - kang bakal melu saben dina karo kuis lan hadiah. Gen Z yaiku sing lair saka pertengahan nganti pungkasan taun 1990-an nganti awal 2010-an.

Jantung proyek kasebut minangka kompetisi aktif ing aplikasi fakultas nganti 29 Januari 2022.

Ana akeh hadiah sing bisa direbut, kalebu 2 tiket maskapai Emirates kanggo 2 kanggo nemokake sejarah, budaya, lan ikon arsitektur sing nggawe Dubai misuwur ing saindenging jagad.

Gagasan kompetisi hadiah kasebut diwiwiti saka kepinginan kanggo promosi wilayah kasebut utamane ing antarane generasi siswa Italia sing bakal bisa nggunakake kawruh kanggo menang ora mung penerbangan menyang Dubai nanging uga 1,600 euro minangka kertu hadiah.

Mekanika kasebut prasaja: para peserta kudu mangsuli pitakon 5 saben dina, sing bakal ditemokake ing aplikasi fakultas, babagan sejarah lan budaya Dubai. Kanggo saben jawaban sing bener, dheweke bakal duwe kesempatan kanggo menang hadiah sing ditawakake DTB.

Thefacultyapp ngidini pangguna kanggo nantang siji liyane babagan konsep sing dipelajari ing sekolah lan universitas kanggo entuk diskon saka perusahaan mitra wiwitan, saluran pemasaran digital inovatif sing ngidini kesempatan kanggo ketemu Generasi Z lan melu kanthi efektif.

"Kita ngetutake kabeh aspek logistik, hukum lan desain," jelas Christian Drammis, CEO of thefacultyapp, "kanthi tujuan nggawe pengalaman sing lengkap lan menarik kanggo pangguna, menehi kesempatan kanggo ngunjungi wilayah sing sugih ing keunggulan lan nyedhiyakake DTB minangka solusi sing nyenengake, lan uga ora konvensional, kanggo nyritakake babagan Dubai lan ewonan kesempatan.

#dubai

#fakultasapp

#genz

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane ngluwihi donya wiwit taun 1960 nalika umure 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Donya berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Jurnalis resmi Mario yaiku "Order Nasional Jurnalis Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar