Pangobatan Oral COVID-19 Anyar sing Ditampa dening Kanada

ditulis dening editor

Dina iki, Menteri Layanan Umum lan Pengadaan sing Dihormati Filomena Tassi, ngumumake manawa Pamrentah Kanada wis nampa kiriman awal 30,400 kursus perawatan perawatan antivirus oral COVID-19 Pfizer, PAXLOVIDTM, kanthi 120,000 luwih samesthine bakal dikirim antarane saiki lan pungkasan Maret. Pangobatan kasebut nampa wewenang peraturan Health Canada dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah Kanada duwe komitmen kanggo nglindhungi kesehatan lan safety kabeh wong ing Kanada saka COVID 19. Iki kalebu ngamanake perawatan sing aman lan efektif nalika kasedhiya.

Vaksinasi lan langkah-langkah kesehatan masarakat tetep dadi cara paling apik kanggo nglindhungi masarakat saka infeksi lan penyakit sing abot. Nanging, akses menyang perawatan sing efektif lan gampang digunakake, kayata sing diprodhuksi dening Pfizer, bisa dadi kritis kanggo nyuda keruwetan COVID-19 ing wong sing kena infeksi.

Distribusi menyang provinsi lan wilayah bakal diwiwiti kanthi cepet. Pamrentah Kanada kerja sama karo provinsi lan wilayah kanggo koordinasi distribusi kursus perawatan ing saindenging negara. Badan Kesehatan Umum Kanada ketemu karo pejabat provinsi lan wilayah kanggo ngrembug penyebaran adhedhasar per kapita kanthi pangaturan amarga syarat pengiriman saka Pfizer.

Kanada wis entuk 1 yuta kursus perawatan. Jadwal pangiriman lagi dirampungake, kanthi tujuan nggawa kursus perawatan tambahan menyang Kanada kanthi cepet.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar