Instrumen Ilmiah Anyar kanggo Pangembang Terapi Protein, Sel, lan Gene

ditulis dening editor

Halo Labs, perusahaan instrumentasi ilmu urip sing ngembangake alat kanggo peneliti biologi, dina iki ngumumake yen wis ngluncurake produk paling anyar - Aura+™ lan Aura PTx™. Aura PTx nganalisa eksipien sing rusak ing terapi protein, lan Aura + minangka alat kualitas produk obat kabeh-ing-siji kanggo terapi mAb, sel, lan gen.

Print Friendly, PDF & Email

Aura + lan Aura PTx minangka generasi sabanjure ing kulawarga instrumen populer Halo Labs sing nggabungake Backgrounded Membrane Imaging (BMI) lan Fluorescence Membrane Microscopy (FMM). Peneliti produk obat bisa kanthi gampang lan akurat ndeteksi degradasi eksipien kanggo pisanan ing terapi karo Aura PTx. Aura+ minangka solusi kualitas produk obat sing komprehensif kanggo pangembang obat kanggo njamin safety, stabilitas, lan efektifitas terapi protein, sel, lan gen.

"Eksipien degradasi minangka masalah nyata kanggo formulator amarga formulasi sing ora apik nyebabake ketidakstabilan produk lan bisa kompromi safety pasien," ujare Bernardo Cordovez, Ph.D., Chief Science Officer ing Halo Labs. "Identifikasi awal lan jumlah eksipien sing rusak kayata partikel polysorbate penting kanggo pangembang terapeutik, mula kita ngembangake pendekatan anyar babagan Aura PTx kanggo netepake stabilitas lan agregasi eksipien lan protein. Peneliti saiki bisa ngerti hubungan dinamis antarane formulasi lan stabilitas obat.

"Ngembangake instrumen paling apik ing kelas sing fokus banget ing kabutuhan pasar tartamtu yaiku sing ditindakake," ujare Rick Gordon, CEO Halo Labs. "Pelanggan kita wis njaluk solusi sing luwih apik kanggo kualitas produk lan analisis CMC, lan kita terus-terusan ngirim. Ana Aura sing cocog karo kabutuhan sampeyan kanggo terapi protein, sel, lan gen. Pelanggan uga njaluk produk sing kalebu loro utawa luwih wilayah terapi. Kita wis ngirim panjaluk kasebut karo Aura+.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar