Perawatan Anyar kanggo Obesitas

ditulis dening editor

Sciwind Biosciences Co., Ltd., perusahaan biofarmasi tahap klinis sing fokus kanggo nemokake lan ngembangake terapi inovatif kanggo nambani penyakit metabolik, dina iki ngumumake wiwitan dosis pasien ing uji klinis Fase 2b XW003 ing pasien obesitas.

Print Friendly, PDF & Email

XW003 minangka novel, analog peptida-1 (GLP-1) kaya glukagon sing tahan suwe sing dikembangake ing Sciwind Biosciences. Wis ditampilake aman lan ditoleransi kanthi apik, lan nyebabake nyuda bobot gumantung dosis ing uji klinis awal.

Uji coba Fase 2b multi-pusat, acak, label terbuka, dikontrol aktif ngrancang kanggo ngevaluasi administrasi subkutan XW003 saben minggu ing kira-kira 200 pasien obesitas. Peserta ing uji coba, sing ditindakake ing Australia lan Selandia Baru, bakal diobati nganggo obat-obatan sinau nganti 26 minggu, disusul periode tindak lanjut tanpa perawatan 5 minggu. Tujuan panaliten yaiku kanggo ngevaluasi safety, tolerability, lan efektifitas perawatan XW003 ing pasien obesitas. Data paling dhuwur samesthine ing separo kapindho 2022. Kajaba iku, minangka bagéan saka program pangembangan sakabèhé kanggo XW003, uji coba kapisah ing pasien Cina sing ngalami obesitas uga ditindakake.

"Kita seneng banget nerusake kemajuan XW003 kanthi cepet liwat pangembangan klinis. Inisiasi dosis pasien ing multi-pusat, sinau internasional kanggo perawatan obesitas minangka tonggak penting liyane kanggo perusahaan lan bukti kuat kanggo dedikasi lan kemampuan tim kita, "ujare Dr. Hai Pan, pangadeg lan CEO Sciwind. "Kita setya nerusake pangembangan XW003, uga calon obat liyane ing saluran pipa Sciwind, kanggo perawatan penyakit metabolik, kalebu obesitas, diabetes, lan NASH."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar