Pariwisata Seychelles Miwiti Kegiatan Promosi ing FITUR Spanyol

Gambar duweni saka Seychelles Dept. of Touris,m
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Seychelles bakal ana ing acara perdagangan pariwisata internasional, FITUR, sing dianakake ing Madrid, Spanyol, wiwit 19 nganti 23 Januari 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Nekani pameran dagang, janjian pisanan ing taun ing tanggalan pariwisata internasional kanggo Seychelles, bakal dadi delegasi cilik sing kalebu Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan Bernadette Willemin lan Manajer Umum kanggo 7 ° Kidul, André Butler-Payette.

Ngandika sadurunge acara kasebut, Bu Willemin menehi komentar:

Spanyol tetep dadi pasar kanthi potensial tanpa wates kanggo Seychelles.

"Kita arep menyang acara internasional pisanan iki kanggo 2022 kanthi delegasi sing luwih cilik tinimbang sing biasa kita lakoni kanggo acara penting kasebut. We are ditemtokake kanggo nggawe impact ing lemah Iberia, amarga kita pracaya sing Spanyol tetep pasar akeh kanggo tujuan kita. Sanajan pandhemen nyebabake ekspansi pasar, 3,137 pengunjung menyang Seychelles saka Spanyol wiwit Januari nganti Desember 2021, ”ujare Bu Willemin.

Rawuh saka Spanyol nyathet 4,528 rawuh ing taun 2019, angka saka Biro Statistik Nasional Seychelles nuduhake.

#seychelles

#fitur

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar