lambang Roma Casino dell'Aurora dadi ing pamblokiran lelangan

Roma Casino dell'Aurora dadi ing pamblokiran lelangan
Kasino dell'Aurora
ditulis dening Harry Johnson

Casino dell'Aurora - ngarep kanggo mung langit-langit mural ing donya dicet dening Caravaggio, karo kira-kira regane € 471 mayuta-yuta ($ 540 mayuta-yuta), iku salah siji saka omah-omahé paling larang tau sijine ing pasar.

Print Friendly, PDF & Email

2,800 meter persegi (30,000 kaki persegi) Kasino di Villa Boncompagni Ludovisi, uga dikenal minangka Villa Aurora, dumunung cedhak Roma's Via Veneto, mlebu ing blok dina iki ing "lelang abad iki."

Kasino dell'Aurora – Omah kanggo mural langit-langit siji-sijine ing donya sing dicet dening Caravaggio, kanthi regane kira-kira €471 yuta ($540 yuta), minangka salah sawijining omah paling larang ing pasar..

Akeh regane amarga mural dening pelukis Baroque Italia Caravaggio lan Guercino, uga aset budaya liyane.

Sawetara kamar dilukis dening Guercino, kalebu kamar sing nampilake Aurora, dewi fajar Romawi. Jeneng bangunan kasebut asale saka karya iki, amarga dekorasi ruangan resepsi utama.

Aset vila sing paling larang yaiku mural Caravaggio sing nggambarake Jupiter, Neptunus, lan Pluto. Tanggal bali menyang 1597 lan ditemokake maneh ing 1968, iku siji-sijine mural langit-langit sing dicet dening seniman sing misuwur. Iki mung regane kira-kira € 310 yuta.

Saliyane fresko sing larang regane, Kasino dell'Aurora nduweni sajarah pengunjung sing misuwur sajrone pirang-pirang abad, kayata penulis Amerika-Inggris Henry James lan komposer Rusia Pyotr Tchaikovsky.

Casino dell'Aurora dibangun ing 1570 lan wis dadi kagungane kulawarga Ludovisi wiwit awal 1600s. Sawise tilar donya pemilik pungkasan, Pangeran Nicolo Boncompagni Ludovisi, ing 2018, iku dadi subyek saka regejegan warisan ingkang dipun danguaken antarane putra telu saka marriage pisanan lan garwane kang katelu, putri Amérika lair Rita Jenrette Boncompagni Ludovisi. Sing terakhir wis ngenteni suwene 20 taun kanggo ndandani properti kasebut.

Pengadilan pungkasane mutusake yen properti kasebut bakal dilelang. Sapa sing tuku villa, sing dilindhungi dening Italia hukum warisan budaya, bakal kapekso kanggo nglampahi € 11 yuta luwih ing pemugaran.

Tawaran wiwitan kanggo properti kasebut disetel ing € 353 yuta (meh $ 401 yuta).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar