Tembakan booster COVID-19 saiki dibutuhake kanggo mlebu ing Abu Dhabi

Tembakan booster COVID-19 saiki dibutuhake kanggo mlebu ing Abu Dhabi
Tembakan booster COVID-19 saiki dibutuhake kanggo mlebu ing Abu Dhabi
ditulis dening Harry Johnson

UAE wis ndeleng kasus saben dina mundhak saka udakara 50 dina ing awal Desember dadi luwih saka 3,000 dina minggu iki. Negara kasebut nglaporake 2,195 tiwas saka COVID nganti Senin.

Print Friendly, PDF & Email

Pengunjung sing pengin mlebu Abu Dhabi saiki kudu menehi bukti tembakan booster vaksin lan uga tes negatif kanggo COVID-19 sajrone rong minggu kepungkur.

Amarga an Omicron- lonjakan ing kasus COVID-19, Abu Dhabi wis njupuk pendekatan sing luwih ketat kanggo virus tinimbang tetanggan Dubai, hub sing gumantung karo pariwisata freewheeling.

Aplikasi kesehatan pamrentah ujar awal minggu iki manawa wong-wong mlebu ibukutha Uni Emirat Arab kudu nuduhake "pass ijo" sing konfirmasi status vaksinasi.

Aplikasi kasebut ujar manawa pengunjung ora dianggep wis divaksinasi maneh kajaba wis nampa booster paling ora nem wulan sawise dosis kaping pindho.

Pelancong uga kudu nyoba negatif kanggo virus sajrone patbelas dina kepungkur kanggo njaga status "ijo".

Abu Dhabi uga mbutuhake warga kanggo nuduhake ijo pass sadurunge mlebu ing panggonan umum utawa bangunan pamaréntah.

The UAE nduweni salah siji saka tingkat vaksinasi per kapita paling dhuwur ing donya.

Miturut panguwasa UAE, negara kasebut wis divaksinasi luwih saka 90% saka populasi.

Jumlah infeksi saya mudhun ing wulan Desember, nanging kasus anyar bubar mundhak nganti ora katon ing pirang-pirang wulan.

The UAE wis ndeleng kasus saben dina mlumpat saka udakara 50 dina ing awal Desember dadi luwih saka 3,000 dina minggu iki. Negara kasebut wis nglaporake 2,195 tiwas saka COVID ing dina Senin.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar