AT&T lan Verizon nundha peluncuran 5G sawise bantahan maskapai

At&T lan Verizon nundha peluncuran 5G sawise bantahan maskapai
At&T lan Verizon nundha peluncuran 5G sawise bantahan maskapai
ditulis dening Harry Johnson

Masalahe yaiku gangguan potensial sinyal 5G karo altimeter radar, sing mbantu pilot mlebu kanthi visibilitas sing sithik. Frekuensi sing digunakake dening layanan nirkabel diterangake minangka "cedhak" karo sawetara altimeter sing digunakake. Maskapai penerbangan nuntut zona penyangga permanen rong mil ing sekitar bandara AS supaya ora ana gangguan iki. 

Print Friendly, PDF & Email

AT & T lan Verizon dina iki announced sing padha bakal nundha rollout saka menara sel 5G anyar cedhak "sawetara" bandara US, sanadyan padha ora nemtokake kang, lan makarya karo pengatur federal kanggo mutusake masalah regejegan liwat potensial gangguan 5G karo operasi armada komersial AS.

Operator jaringan nirkabel Amerika ujar manawa dheweke setuju kanggo nundha peluncuran layanan 5G sing direncanakake ing cedhak sawetara bandara AS amarga Manajemen Avatar Federal (FAA) lan uneg-uneg maskapai sing nglakoni bakal mbebayani kaslametan lalu lintas udhara.

Gedung Putih muji persetujuan kasebut, ujar manawa "bakal ngindhari gangguan sing bisa ngrusak kanggo lelungan penumpang, operasi kargo, lan pemulihan ekonomi kita."

Masalahe yaiku gangguan potensial sinyal 5G karo altimeter radar, sing mbantu pilot mlebu kanthi visibilitas sing sithik. Frekuensi sing digunakake dening layanan nirkabel diterangake minangka "cedhak" karo sawetara altimeter sing digunakake. Maskapai penerbangan nuntut zona penyangga permanen rong mil ing sekitar bandara AS supaya ora ana gangguan iki. 

The Manajemen Avatar Federal (FAA) lan Komisi Komunikasi Federal (FCC) durung bisa ngatasi kebuntuan sajrone sawetara taun kepungkur. 

AT & T lan Verizon ujar manawa sinyal kasebut ora bakal ngganggu instrumen pesawat lan teknologi kasebut wis digunakake kanthi aman ing pirang-pirang negara liyane. Dheweke asline ngrencanakake nyiyapake layanan 5G ing awal Desember lan wis telat kaping pindho amarga ana perselisihan karo maskapai. 

Tundha paling anyar teka ing Eve Taun Anyar, sawise intervensi saka Sekretaris Transportasi Pete Buttigieg lan Administrator FAA Stephen Dickson. Minangka bagéan saka kesepakatan kasebut, loro telekomunikasi kasebut sarujuk kanggo nyuda kekuwatan sinyal ing cedhak 50 bandara AS sajrone nem wulan, dene FAA lan DOT janji ora bakal ngalangi peluncuran 5G maneh. 

Nanging, maskapai ngeluh manawa buffer sing direncanakake mung mengaruhi 20 detik penerbangan pungkasan, lan perusahaan kasebut nuntut zona pengecualian sing luwih gedhe kayata sing diadegake ing Prancis, nganti 96 detik.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar